Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Ötesi Canlı

• _dreamer_ • 25 Şubat 2005 18:44 • #452981
    Bu akşam 23:30'da TRT1'de Mor ve Ötesi canlı kayıt konseri var. Bu konuyu açmak istemezdim ama tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla bizim Harun yine katletmiş şarkıları. Neyse izleyin kendiniz karar verin...
  • morvedelisi • 25 Şubat 2005 21:19 • #452992
    kötü olacağına eminim ama izlemek farz olmuş
  • ordabiyerde • 26 Şubat 2005 17:15 • #453054
    baba ben konserlerine gittim ordan biliyorum harun sahneye girmeden önce biraz içiyor tabi cesaretlenmek için ... bunu birçok rocker yapıyor ama Haruna bu fazla yaramıyor bence:) ama yine de topluluğu coşturuyor sonuçta birçok ismin sahnesi albümdeki şarkılarıyla uyumsuz olur çünkü anstrüman tonları ekolar farklıdır artı solist çoğunluğu coşturmak zorundadaır ... çalanlar da coşacaktır elbet .. onların sololarına falan da ayak uydurmak durumunda kalır adam .. bi de türk halkı pek solo sevmez :))

ya neyse benim diyeceğim yine de güzel bi performanstı dün akşamki Harunun hemen hemen her yerinden terler fışkırıyodu :) Kerem (gitarisT) süper sololar attı kabadayı kerem e diycek bişey yok ... Burak ise yine milleti coşturma görevini yaptı konserde Burak tarafında kalanları hareketlendirmek ona düşüyor :))) ve son olarak kimse bişey anlamayıp mal mal baksa da NE yi süper çaldılar yalnız şarkı da harika oldu tek kelimeyle günyüzüne çıkmamaış mor ve ötesi şarkıları gecenin favorileriydi .
  • lothlorien • 26 Şubat 2005 18:30 • #453086
    eskisi gibi mi...?

mor ve ötesinin bundan 4-5 yıl önceki soundlarını hatırlayan var mı?
    daha hard değiller miydi..?Mor ve ötesi biraz popa dönmeye başladı piyasa yapmaya başladılar...
  • ordabiyerde • 26 Şubat 2005 19:07 • #453099
    eskisi gibi mi...?

haklısın galiba ama yine de türkiye şartlarına göre sertler
  • Metal milita • 26 Şubat 2005 19:26 • #453106
    eskisi gibi mi...?

bu dediğiniz
    bizim bu harun
    kim oluyo ya merak ettim cahil kaldım kusuruma bakmayın...
    ne kadar da üzgünüm bilemezsiniz:)))
  • radyokafa • 26 Şubat 2005 19:36 • #453112
    eskisi gibi mi...?

bana kalırsa eskisine göre hem daha pop oldular hem de daha sert oldular.hatta son albüm en sert albüm.
    çok ilginç, eskisine göre daha sert olmasına rağmen popüler?!

daha mı iyi peki?
    hayır ama altyapı çok sağlam.

ben hala yalnız şarkı derim, son giden derim, tv'deki kız, ağlıcam şimdi derim.

başka şeyler de derim ama öncelikle bunlardır.
  • Metal milita • 26 Şubat 2005 19:45 • #453119
    eskisi gibi mi...?

ben de mor ve ötesinin......................................................................... derim
  • radyokafa • 26 Şubat 2005 20:27 • #453126
    eskisi gibi mi...?

dersin tabi
    nasıl olsa istediğini söyleyebilirsin
    seni durduran birşey yok

hatta mümkün olsa şu yazdığımın üstüne kusarsın bile
    ama işte teknik olarak mümkün değil
    ileride o teknoloji de olacak sabret
  • mangdasire • 26 Şubat 2005 20:37 • #453127
    eskisi gibi mi...?

ben de mor ve ötesini canlı izledim ve harun dışındakilerin performansı oldukça iyiydi
    herkes cambaz diye bağırdı biz 23 diye bağırdık cambazı çaldılar 23ü çalmadılar