-
Bu akşam 23:30'da TRT1'de Mor ve Ötesi canlı kayıt konseri var. Bu konuyu açmak istemezdim ama tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla bizim Harun yine katletmiş şarkıları. Neyse izleyin kendiniz karar verin...
-
kötü olacağına eminim ama izlemek farz olmuş
-
baba ben konserlerine gittim ordan biliyorum harun sahneye girmeden önce biraz içiyor tabi cesaretlenmek için ... bunu birçok rocker yapıyor ama Haruna bu fazla yaramıyor bence:) ama yine de topluluğu coşturuyor sonuçta birçok ismin sahnesi albümdeki şarkılarıyla uyumsuz olur çünkü anstrüman tonları ekolar farklıdır artı solist çoğunluğu coşturmak zorundadaır ... çalanlar da coşacaktır elbet .. onların sololarına falan da ayak uydurmak durumunda kalır adam .. bi de türk halkı pek solo sevmez :))
ya neyse benim diyeceğim yine de güzel bi performanstı dün akşamki Harunun hemen hemen her yerinden terler fışkırıyodu :) Kerem (gitarisT) süper sololar attı kabadayı kerem e diycek bişey yok ... Burak ise yine milleti coşturma görevini yaptı konserde Burak tarafında kalanları hareketlendirmek ona düşüyor :))) ve son olarak kimse bişey anlamayıp mal mal baksa da NE yi süper çaldılar yalnız şarkı da harika oldu tek kelimeyle günyüzüne çıkmamaış mor ve ötesi şarkıları gecenin favorileriydi .
-
eskisi gibi mi...?
mor ve ötesinin bundan 4-5 yıl önceki soundlarını hatırlayan var mı?
daha hard değiller miydi..?Mor ve ötesi biraz popa dönmeye başladı piyasa yapmaya başladılar...
-
eskisi gibi mi...?
haklısın galiba ama yine de türkiye şartlarına göre sertler
-
eskisi gibi mi...?
bu dediğiniz
bizim bu harun
kim oluyo ya merak ettim cahil kaldım kusuruma bakmayın...
ne kadar da üzgünüm bilemezsiniz:)))
-
eskisi gibi mi...?
bana kalırsa eskisine göre hem daha pop oldular hem de daha sert oldular.hatta son albüm en sert albüm.
çok ilginç, eskisine göre daha sert olmasına rağmen popüler?!
daha mı iyi peki?
hayır ama altyapı çok sağlam.
ben hala yalnız şarkı derim, son giden derim, tv'deki kız, ağlıcam şimdi derim.
başka şeyler de derim ama öncelikle bunlardır.
-
eskisi gibi mi...?
ben de mor ve ötesinin......................................................................... derim
-
eskisi gibi mi...?
dersin tabi
nasıl olsa istediğini söyleyebilirsin
seni durduran birşey yok
hatta mümkün olsa şu yazdığımın üstüne kusarsın bile
ama işte teknik olarak mümkün değil
ileride o teknoloji de olacak sabret
-
eskisi gibi mi...?
ben de mor ve ötesini canlı izledim ve harun dışındakilerin performansı oldukça iyiydi
herkes cambaz diye bağırdı biz 23 diye bağırdık cambazı çaldılar 23ü çalmadılar