-
eskisi gibi mi...?
yazık ya niye çalmadınız lan 23 ü o kadar bağırmışlar çocuklar...
-
eskisi gibi mi...?
Bu mesaj forum kurallarına uymadığı için bekçiden önce yazan kişi tarafından silinmiştir
-
eskisi gibi mi...?
eh bizim gibi insanlar için(şehirlerine mvö nün gelmediği:) bulunmaz bişeydi canlı performans..harun tekin 'aşk içinde'nin sözlerini karıştırdı ve hiç bozuntuya vermedi ama ilk anda kendi kendine farkedip gülümsemesi çok sempatikti bana göre. bu konuda uzman değilim ama keşke görüntü o kadar dönmeseydi,midemiz bulanmasaydı.. bir de keşke burak güven daha çok görünseydi.
-
merak ediyorum acaba mvö vokali ilyas salmana benzeseydi kızlar bu grubu dinlermiydi
-
Converge
27 Şubat 2005 Pazar / 12:57
merak ediyorum acaba mvö vokali ilyas salmana benzeseydi kızlar bu grubu dinlermiydi
verin bakayım cevabını.
çok haklısın.
-
o konseri canlı olarak orda izledim.ayrıca o akşam tvde de izledim.bence muhteşemler -harun da dahil- niye haruna bu kadar düşmanlık yaa adamda ses ve yorum süper kabul edin artık..!
-
MOR VE ÖTESİ İN SAMSUN (04.02.2004)
-
Deep ve Purple.
-
hiç müzikten anlamayan biri bile onun canlı performansta detone olduğunu anlar her halde.diğerleri iyi.ama o harun kendine çeki düzen vermeli yoksa modaları geçince boş koltuklara şarkı söylemek zorunda kalıcak.
-
valla burada mor ve ötesini kötüleyenler hiç onlara grup gözüyle bakmıyolar ... sadece haruna b.k atıyorlar... halbuki çogu da Harun sevenlerden dert yanıyorlar .. ama dönüp bi kerem kabadayı ya baksalar o bateri şovuna... kerem özyeğen e baksalar gitarı konuşturmasına...