-
O kadar üşengecim diyosun yani :)
-
çok kaçar,gitarı her an için amfili bi tunere (?) bağlamak gerekir bence
-
evet o bahsettiğin akort...yannız mantıksız bişey.bence elleri tutmuyodur o yüzden çalamamışlardır..soğuk yüzünden akort bozulduğunu ilk defa duyuyorum...enteresan...
-
soğuk yüzünden akort bozulduğunu ilk defa duyuyorum...enteresan...
eger gitar çalmaya başlarsan daha çok duyarsın.. evet ellerinin tutmamasıda gitar çalamamak için ayrı bir neden. ancak ellerin donunca gitarın akordu niye kaçsınki? euheuh
-
soğukta ve sıcakta akord kaçar arkadaşlar ama öyle 2 dakikada bir kaçmaz.Örneğin gitarınızı kışın balkona akordlu bir şekilde bırakın ertesi gün aldığınızda aa akord yok dersiniz :)
-
Gürhan bana akord çek :)
"Ben akord gördüm" :)
-
zaten iki senedir çalıyorum ben..ama gitarımı çok soğuk veya çok sıcak bi yere koymak gibi bi dengesizlik yapmadığım için;akordu falan hiç kaymadı gitarımın o yüzden enteresan buldum cahilliğimden değil yani!
-
sadece soğukta değil tüm ısı değişimlerinde müzik aletleinin akorları bozulur bir fizik kanunu ısınan madde genleşir soğuyan madde büzülür:)
-
O zaman doukta durmamak lazım :)
-
kaçar (hemde nası)amacın burda kurbana mı sövmek:)))hepicüğünün kaçtı da millete çaktırmadılar!!!!!!!!!!!!kurban abarttı mı diyon!sıcak -soguk zard akord bu: