-
he he var var
Nightwish...... ......... ........ süper.
-
BEN ŞAHSEN HİÇ NIGHTWISH DİNLEMEM =)
ya ben de bi b*k sandım...
-
BEN ŞAHSEN HİÇ NIGHTWISH DİNLEMEM =)
yahu şu evanscence'i de her yerde söz konusu edebiliyo ya insnlar bravo..neyse..nightwish'i kendine has bir grup kesinlikle ve baya bi manyağı var en azından bana denk geldiler yani:))
Once'ı hayranları pek beğenmedi galiba ama ben hastası oldum.
-
Folky fin power metal ....nightwish metalin pop grubu gibidir dinlenir ve geçer neden diyiceksiniz çok basit kalvyeleri v melodileri basit ama çok seviyorum özellikle sleeping sun ..albümlerini fazla dinlemezsiniz yoksa yanlışmı düşünüyorum..son albümleri özellikle berbat...
-
Arkadaşım seninde müzik bilgin bayaa bi genişmiş, bu yazdıklarını okuyan zaten anlar... Daha kim oldukalrını adam gibi bilmiosunuz birde gruphakkında yorum yapıosunuz hanginiz bi konserine gidipte izlemiş bu grubu?? bu kadar bilmiş olmayın böyle fevkalade grubu ayaklar altına almayın...
Tarja Turunen
-
nightwish dinleyen çok ta primus dinleyen yok buralarda
-
evet yaff:))(epica diil)
ben evanescence tan bahsediyorum tabi ki de!!!!....
epica yı severim ben yaff:!.....ama solisti korkunç bi grubu dinliyor:(......söylüüm mü??...ühühü....ağlıycam:((.....black eyed sp......yaa devamını getiremiyorum!!...miğdem kaldırmıyor:((
ama onun yanında rediohead falan da dinliyormuş..
-
olmazmı..
-
''the lord weeps for me but my tears fall for you''diye içinize işleyen güzel vokalli güzel grup...dinneyen cok..bilen coktan cok...söz konusu amy kardeşimizi de seferiz fekat tarja olsun,liv kristine olsun hatta anneke olsun bu hanımlar idoldür...kıyaslama bilene söz konusu diildir...tarja zaaten ,hadi len toplanıp müzik yapalım diyerekten müzik yapmamaktadır...kendisi ciddi annamda eğitim almış ve sesini mükemmel kullanabilen , mükemmel bir kadındır...ben inn of the last home dayım...bekliyorum maiden elf i...
-
Bir Nightwish dinleyicisi olarak Epica yı da sewrim ama solist Simone Sİmons un 1985 doğumlu olduğunu okuyunca şaşırdım. O kadar güzel bi ses o yaşta çok güzel bi yetenek... Helal olsun:D