-
Metal insanın içinde neleri dışarı çıkarır neleri hisedersiniz
Mesela ben şiddeti ve bu yönedeki herşeyi severim ve Metal muzik bana şideti ve phscho anımsatır.
kısacası tabi daha detaylı anlatmak isteyen anlatabilir
-
Evet bu şahsiyet beni ev arkadaşım oluyo.Gerçekten tam bi piskopattır.ehuehuehueue....olum böyle şeyler yazma burda valla iki dakkada paralarlar bu sitede çok bilgili insanlar var paparoach metal punk falan diyolar puhahahahha.:!hade dur yanına geliyorum odaya ...zuhahahah
-
öyle metal dinleyip ortalığın altını üstünü falan getirmem, bana şiddet falan da aşılamaz.
ben müziğimi dinlerim, keyif alırsam alırım almassam başka şarkıya geçerim
metal müzik dinleyenlerin de şiddet meraklısı, sadist insanlar olduğunu düşünmüyorum!
saçma bence
-
Ben hissetiklerimi yazdım niye yanlış anlim
-
Ya bırak allanı seversen burda yerler seni fatih bişey yaz hemen anında tepkiyi gör.Bu arada fatih eminemin son albümü sende varmı.zuhahahah
-
tamam o zaman
-
Ben eminemciyim ya onun kavırları bitiriyo benii puha ha haa
-
PanikAdam sen Can Dündar'ın akrabası mısın? :) Ya da bi arkadaşı falan?
O herif de böyle metalin insana şiddet duygularını aşıladığını ve insanı sadist yaptığını anlatan salak bi "yazı" yazmıştı.
Bir de bazı yazması zor ingilizce kelimeler yerine daha kolay yazılan ve daha kolay okunan ve daha Türkçe olan eş anlamdaki bazı kelimeleri kullansan çok daha güzel olur hem millet de dalga geçmez.
-
Sen önceki yazıları okumamışsın galiba???
-
ben bundan sonrası için dedim :)