-
Eweeeeeeeeeettt ben Tayyip Erdoğan ve Panikadam adlı kişilerin bir diğer ev arkadaşıyım...Evet ktulu sana katılmamak elde değil..Bunlar burda sıkıp sıkıp duruyo..Zaten evde de bi iş gördükleri yok..:))))))
-
Arkadaşlar ben sizden ne hissetiğinizi alabilirmiyim yahuuu bu bir anket chat cut deyil
-
Yaooww ne hissetmesi..sen ne hissediyosunki??Metallica dinleyerekmi şiddeti anımsıyosun fatihcim..seni 1 aydır metal müzik dinlerken görmedim ben..arkadaşlar panikfilm bombacının tekidir..bi tek metallica ve slayer dinlemekle metalci olunmaz ..eheheheh
-
Ben müzik dinleirm abi ya öyle deme gözünü sevim bak bişiler hissediyozki yazıyosz yahuu
-
Müzik hakkında düşünmek istemiyorum diye bi form daha mı açsam
-
Metal dinlemek beni aksine sakinleştiriyor. Haksızlıklara yanlış düzene karşı kulağımdaki tınılar bana cevap oluyor kendime getiriyor ve sağlıklı düşünmemi sağlıyo . Metal dinlerken hiçbirşey beni rahatsız edemiyor kısacası uyuşuyorum.Kesinlikle iyi bir ilaç ve eğlence için hırs için vs. etkili bi yöntem.İnsanı dürüst olmaya ve itiraf etmeye haykırmaya zorluyo. müthiş bi felsefe...
-
:)
-
Metal Müzik: inasının kendisine yakışanı giymesidir bence.
-
Haklısın ama daha içten bir düşünce anlatabilirdin
-
Genelde yanlız kaldığım da dinlerim verdiği his şidet gibi yanı sıra eğer şidete eylim li isen şideti orda unutuyormuş casına bir his bence
Bir yanda garip bir dünya ve inanılmas bir keyif