-
dünyanın en çok taklit edilen,en yenilikçi grbu korn.zira bugün nu-metal piyasasından çok başka bir gruba benzetilemeyen slipknot'ın vokalisti corey taylor'da bile zaman zaman korn vokalisti jonathan davis'in etkileri açık bir şekilde belli.korn'un kendine özgü müzik icra etmeleri onları her ülkeden büyük bir kitlenin dinlemesini sağladı.hardcore'a yakın ama hardcore ile açıklanmayacak hip hop etkili bir müzik yapıyor korn.j.davis kötü bir çocukluk geçirmiş,taciz olayları falan durumları var.şarkılarına yaşadıklarını yansıtmış.(tabi ingilizce versiyonu ile yetinmeyip sözlerini türkçe olarak bilen hazırlık okumuş tipler bilir)jonathan davisin vokalliği muhteşem!şarkıda hem duygusallığın doruğuna ulaşıyosunuz ve dibe vurduğunuz bir anda davisin çığlıklarıyla olduğunuz yerden yüzeye çıkıyorsunuz.saldırgan gitar rifflerinin yanında acaip metalik sesler de korn'un yaptığı müziğe enigmatik tınılar katıyo.
bassta fiedly mükemmel!bir eleman bassa bu kadar hakim olabilir.bu arada limp bizkit dinleyen varsa bilir.limp bizkitin demosunu korn şirkete götürmüş.
bu arada ekliyim ben korn dinlemem ama bizim bassçı ve davulcu korn hastası(new_pumpkings,rocker_boy garajdan)onlar sayesinde evimde minik bir korn arşivim oluştu.
CC_BARAN:so ı take my face and bash it to into a mirror!ı won't have to see the pain bleed bleed!......this shits gone way to far!all this time ı've been waiting!now ı cannot grieve a whore!you've taken everything and now done whits this!ok ı got guestion!can ı throw it all away....
baran bu sözler sağlam.ve içinde bulunduğum durumu yansıtıyo.belki şimdi beni anlayabilirsin.bu arada ayşeyle ortak nick açmanıza ben çok sevindim.sen ne dersen saygı duyucam.
-
Yaow valla öyle uzun yazmışınki..şunu bi özetlesende okusak..tamam çok şey biliyosunda kasmasan bizleri..
-
valla abi haklısın,katılıyoruz falan demekten biz bıktık açıkçası...
-
korn;sağlam adından daima söz ettiren 1 grup. tekrar tekrar bazı insanların lafını anlamak imkansız. onlara takılma artık.
-
begüm durumun vehameti hakkında bir şey bilmiyorum, tamam bir sorunum kalmadı ve ben hiçbir şeyi uzatmıyorum.
burada yazışırsak üyeliğim yine gidecek, istersen eş-dost u açarsın hallederiz, yok diyorsan tamam, benim de bir derdim yok bundan sonra, içini rahat tutmaya bak.
korn'a gelince, başından beri sevdiğim bir grup, işlerinde öncü konumundalar.
gitaristleri "head" gruptan ayrılma kararı almış, sonrasında ne olur bilemem ama bu güne kadar çok iyi geldiler ve böyle de devam edecekler.
-
ya haklısın ama biliyosunki ben dün acaip meçhul durumdaydım ve ben bana yapılan kötülükleri unutmadığım gibi iyilikleride unutmam...baran ve ayşede benim en kötü anımda bana moral verdiler.ve ben baranın iyi niyetinide süistimal ettim.evet korn sizin içindi gül;P
-
harbi tayyipcim yaa
benim yazdigim biografilere bi cevap yazsana begum kardes forum 2. ya da 3. sayfada duruyo
-
Evet KoRn her zaman türünün 1 numaralı örneği olmuşutur.Bana bu müziği sewdiren grupta KoRn'dur.Nu-Metal ilahıdır kendisi.Sağolsunlar sayelerinde piyasa canlanmıştır.Her zaman kalbimizdeler.Artık tek gitaristle devam edileceğini belirtmiş J.D ama nereye kadar bilmiyorum.Head'in eksikliğini bence her zaman hissedeceğiz.Tamda dağılmayan gruplara,ilk kadrosunu koruyan gruplara örnek olarak gösterebiliyorduk.Ama şunu belirtmek isterim bu gruptan ayrılan Head yerine J.D olsaydı hemen siler atardım.
-
pek fazla dinlemesem de yenilikci bir grup oldugu kesin.Özgün birseyler yapıyorlar.Yine de o kadar cok sevmem.Ama takdir ettigim bir grup!
-
Beni bu siteden silmişler ben yine geldim eheheheh..!