Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KORN...KORN...KORN

• Mad_Slayer • 1 Mart 2005 22:26 • #453491
    korn a ve yaptığı müziğe ısınamadım gitarist gözüyle baktığımda sadece riff , power chordlardan oluşan ve basit sololardan oluştuğu için beni sarmıyo açıkçası bu grubu ancak dinleyici gözüyle takdir ediyorum onun nedeni iste kendi tarzlarında iyi olmaları ve performans ve sahne şovuyla ortamı hareketlendirmeleri....
    kalın sağlıcakla..
  • a_lost_soul • 1 Mart 2005 22:32 • #453493
    "Another brick in the wall" cover ları hoşuma gitti çok.Zati kendini kanıtlamış bi gurup.Bi de Metalica_one'ı söylemişler fena olmamış...
    Kliplerinin de kendine özgü güzel bir havası var...
  • Mad_Slayer • 1 Mart 2005 22:37 • #453497
    metallica one ı söylediler... ama sadece söylediler, çalmadılar..
    kalın sağlıcakla..
  • Fetus • 3 Mart 2005 22:09 • #453868
    One ı hem çaldılar hem söylediler, çalmadılar gibi bi konuşma yalan olur... Korn live at Hammersteın dvd sinde One cover ına yer vermiştir ayrıca Metallica İcon Night da One ı çok güzel bi şekilde çalıp söylemişlerdir...
  • _DiM_ • 3 Mart 2005 22:14 • #453870
    Mad_Slayer sana güzel bi cevap vereyim.Korn bir nu-metal grubudur.Hangi nu-metal grubunun solocusu olduğunu söylermisin? Onun için solonun dışında bateri,ritm ve özellikle VOKAL olsun mükemmellerdi.
  • The_Kryptonite • 8 Mart 2005 00:35 • #454477
    Korn u severim ama keske Head ayrilmasaydi be
  • Mad_Slayer • 8 Mart 2005 01:06 • #454484
    o zaman bende bi soru sorayım one çaldıkları zaman grupta solo gitarist diye geçinen biri varmıydı yokmuydu? yoksa grupta iki tane ritm gitarist mi var? yoksa bi parçada aynı notadan 20 kere bent yapan bunu solo zanneden bi adammı var? bu arada çal(a)madılar lafım biraz ağır kaçmış olabilir ama ben solo gitardan bahsediyorum davulcularına ,ritm gitaristlerine veya vokallerine bişey demiyorum,benim rock metal anlayışıma gore solo olmadımı parça güsel olmaz tabi bu anlayış kişiden kişiye gore deişir lütfen bu konuda çamur atmayın, o numetal parçalarına evde oyle sololar doğaç gidiyorum ki bazen o adamların neden boyle sololar yapmadıklarını anlamıyorum ve bu solosuz metal anlayışını başlatanada lanet ediyorum...
    kalın sağlıcakla, saygılar....
  • The_Kryptonite • 8 Mart 2005 01:09 • #454485
    Grupta sadece cover parcalarda(bkz Another brick in the wall ONE) solo var
    Yani 2 ritm gitarist var.
    Ama kimse zaten Korn u sololar icin dinlemiyoki
  • Mad_Slayer • 8 Mart 2005 01:18 • #454489
    valla kardeş metal dedimi biri(istediin türü olsun) ben olayı bütün olarak ele alırım, ve sadece ritm den oluşan bi parça beni dakkasında bayar..
    kalın sağlıcakla..
  • The_Kryptonite • 8 Mart 2005 01:19 • #454490
    bence de solo da olmalı ama korn zaten hardcore