Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"...And Justice For All" vs "St. Anger"

• Yigo • 5 Mart 2005 07:46 • #454124
    MetallicA

tipki "the matrix reloaded" gibi beklentilerin dusurulup de dinlenmsi gereken eser. cunku baska bir master of puppets, ...And justice for all olamayacak olamaz da yapilamaz da. eskileriyle karsilastirma yapmadan incelemek gerekir eseri.

Ama yinede ne yalan soyleyim begenmedim ben...
    Bu ne bea....
  • tabularasa • 5 Mart 2005 13:00 • #454137
    ...

olurduk tabi...
  • zatı_sahane • 5 Mart 2005 13:37 • #454141
    metallica

artık eskiden olduğu gibi kimseyi megastar yapmıyolar. çünkü bunların ceremelerini çok çekti yapım şirketleri. bir kişi veya grup üzerine yatırım yapmaktansa 10-15 tanesine yapılıyor buda daha fazla kazanç getiryor yapımcıya.

ve de bu yüzden artık hiç bir zaman öyle eskisi gibi tanrılamış gruplar olmayacak. yani eski metallica gibi..

saygılarımla.
  • insubordinate • 5 Mart 2005 14:06 • #454147
    metallica heavy metal müziğin tanrıdan yoksun olduğu dönemde ortaya çıktı ama şimdi rock gezegeninde tanrı bol
  • C-None • 7 Mart 2005 17:38 • #454433
    MetallicA

hmmm.. sırf creepin' için bile umutla beklerim ben yeni ve güzel bişeyler..
  • grupmulanbu • 8 Mart 2005 11:50 • #454505
    MetallicA

Ya saçmalamayın arkadaşlar... Günümüzün Metallicasından "..And Justice For All" beklemek bence çok saçma ayrıca onlara verilecek en büyük cezadır... Arkadaşlar şarkı duyguların dışa yansıtılması için kullanılan yöntemlerden biridir.. Belli ki Metalica bi dönemler bazı olaylardan çok büyük haz almışlar...Bkz. "Creeping Deaht" ondan sonra bi "One".... Böyle şarkılar kolay yazılmaz. Bazı olaylaın yaşanılıp insanda büyük etki bırakması gerekir... Bakınız mesela Amerika Irakta yenilse idi ve Bimlerce asker ölseydi.. Belki bundan etkilenerek bi şarkı yazabilirlerdi... Bu sadece bi teori her zaman doğru olması beklenemez tabi...

Yani artık Metallica elemanları yaşlandılar artık toprağa bi adım daha yakınlar tabi haliyle genç iken yazdıkları şarkıları yazamazlar.

Lethe arkadaşımız demiş ki;

James---: Ben artık Lars'la birlikte studyoya girmekten haz almıyorum artık...
    Lars----:benimle çalışmak istemeyen kendisine başka bir grup bulur...

Metallica elemanlarının böyle bişe demiş olduğuna inanmak çok zor.. Yani n'olcak james Lars la kavga edik metallicadan ayrılıp grup mu kurcak... :D:D:D Bu bana çok saçma geliyo..
  • METAL LICA • 9 Mart 2005 15:51 • #454621
    MetallicA

bence klif ve burton la alaası yok bence onlar yaşları ilerlediği için kendilerinde trash metal i uygun görmemişler olamas mı?
  • MadWolf • 9 Mart 2005 15:58 • #454623
    80-90 larda olcaktık yaaa

bence metallicanın metallica oldugu zamanlar shu olen unlu bass gitaristleri Cliff in insanları coshturdugu zamanlar............
  • grungeforever • 24 Mart 2005 17:11 • #456928
    Aaaaaaaah MetallicA

Bu topici görmek beni ziyadesiyle müteessir etti...St.Anger'i bizkit'le karşılaştırmak daha dooru
  • cc_baran • 24 Mart 2005 17:19 • #456939
    Aaaaaaaah MetallicA

METAL LICA
    9 Mart 2005 Çarşamba / 15:51
    bence klif ve burton la alaası yok bence onlar yaşları ilerlediği için kendilerinde trash metal i uygun görmemişler olamas mı?

klif ve burton ??

ehühehe :)))))))))
    alla cızırtını vermesin...