Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockda ses önemlimidir?

• nuri • 4 Mart 2005 17:03 • #453953
    yoksa bağırıp çağırmak ya da enstrümanları kullanmak mı daha önemli sesten
  • Infusion • 4 Mart 2005 17:26 • #453957
    kardeşim ses niye önemli olmasın!

enstrüman kullanışı tabi ki önemlidir ama iyi bir vokal olmadan bir yerlere gelebilmek zordur
  • nuri • 4 Mart 2005 17:31 • #453959
    varm ıkadife sesli bir rockçi
  • ASPRYN • 4 Mart 2005 17:39 • #453960
    Rock muzikte ses önemli ama öyle kadife bir ses bence cok yapay durur.Biraz yırtık olması lazım.Axl Rose,Freddie Mercury,Steven Tyler,Mick Jagger olmasaydı bu grupların bircok sarkısı rezil olurdu bence....
  • nuri • 4 Mart 2005 17:43 • #453962
    dostum fredi mercuryi unutmuşum özür diliyorum çok sevdiğim birisidir
    onun sesi ni nasıl unutabilirim
  • metalik • 4 Mart 2005 18:18 • #453974
    Bence sestense enstrümanlar daha önemli.Sesin sadece eğitimli ve kulak tırmalamayan bi ses olması yeterli.Asıl iş entrümanlarda yoksa bir çıkar sonra o kadar da önemi kalmaz diye düşünüyorum.
  • ner • 4 Mart 2005 18:31 • #453976
    neil young kadifenin allahıdır...
    kadife bile o adamın sesinden daha fazla kadife olmamıştır(ulan kadife olasım geldi ya...)
  • kelle • 4 Mart 2005 19:34 • #453999
    sesin guzelligi deiğilde nası kullanılacagi daha önemli gibi gibi
  • raistt • 4 Mart 2005 21:59 • #454023
    nuri.. gizem haklı nerde bi fitil olunacak soru var,altında da senin adın(dostum olur da gizo, muhabbetlerinizi biliyorum az çok....)
    len enstürmantel yapcaksan rock ını eyvallah da, o nası bi mantık, çözemedim..grupların %90 ında ses ön planda bea..
  • Ktulu • 4 Mart 2005 22:20 • #454026
    Nuri içimden sana dümdüz küfür etmek geliyo artık...

Nedir bu saçma salak rock-metal karşıtı anket sorusu gibi topicler ya??

Dağdan mı indin? Nesin sen?

Şu infona bak da utan:

TAM BİR EVANESCENCE HAYRANIYIMDIR AYRICA ROCK MÜZİĞE MERAK SALDIM VE BİR GRUP BULDUM SADECE DİNLENİLECEK METALLİCA ANLAMAM AMA GALİBA İŞLERİNİN ERLERİ

ASLINDA MÜZİKLE YATIP MÜZİKLE KALKARIM
    SADECE MÜZİK KONUŞACAKLAR BENİMLE KONUŞABİLİR BEKLİYORUM

[Yaş 25 - Kocaeli]

Abi 25 yaşındasın şu yazdığın şeylerin kalitesine bak ya!!

Lütfen artık bişey yazmadan önce otur bi 5 dakika düşün ben napıyorum diye!

Yeter ya bu ne çingene mahallesine döndürdün ortalığı. Nerde saçma sapan bi topi bakıyorum altında nuri imzası...

Biraz yaşın başına bak o şekilde davran. Birşey bilmiyosan da hiç sesini çıkarma otur oturduğun yerde milleti dinle. Bari bişeyler öğrenirsin.