-
Hakkaten arkadaşlar haklısınız açtığı topicleri bi hatırlayın nurinin..evanescence mi daha iyi şebnem ferahmı,pamela!dan rockçı olurmu??,siz rockçılar rapçilerle düaet yapıosunuz şimdi buna ne diyceksiniz ve en bombası da şeydi bana en sexy video klipleri yazın...
Yeter artık Nuri müzik burda öğrenilmez canım müziği öğrenip buraya geliceksin..Tabi bunu burda bir çok kişi başaramıyoo..
-
bence ses önemlidir. ama fazla açmamak gerekir. sonra mahalle eşrafı falan olaya el koyar rezillik çıkar
paynır teyplerde çok olur bu bi de kenvudlarda.
bi de sezen cumhur önal ölmüş dün gece
-
İnsan sesi en değerli ensturmandır...
-
Benim müzik anlayışımda en önemli olan enstrumanlardır.Ondan Sonra VOcal melodileri ve Ses gelir. Sözlerin bence çok önemi yoktur.
Ses önemlidir.
-
Enteresan bi soru. yani rock eger bir müzik türüyse ki bence öyle mutlaka ses önemlidir, bence soruyu rock'da illaki bagirip cagirmak mi önemlidir diye degistirmelisin..
-
kaç kaç!!!.. böyle forum konusu olmaz!
-
bu arada aklıma geldi... müzik de nota önemlidir, opera da vokal önemli midir? bi el atın şu sorulara da (bu arada harbi harbi sinir oldum bu soruya... ne bu ya?)(cevap verdiğime de pişman oldum şimdi)
-
bence çok önemlidir.bazı grupların solistlerinin sesi çok ince oluyo enstrümanı ne kadar iyi kullansalar da boş...
-
bağırıp çağırmak diye adlandırdığın vokali yapabilir misin acaba sen? dani filth gibi scream vokal yapabilir misin?
müzik yapılacaksa her yönüyle kaliteli olmalıdır... vokal, elektro gitar, bas bilmemne ayrımı yoktur... vokal de işini iyi yapacak, gitarist de, baterist de...
-
evanescencemi daha iyi yoksa şebnem mi iy io topic bana ait değil
çünkü şebnemin ilk çıktıtğından beri takipcisiyim