Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

boulevard of broken dreams nedir, niçin bütün kirolar onu dinlemektedir?

• the_distillers • 5 Mart 2005 12:35 • #454134
    cevap istiyorum artik yeter biktim. okulda yürürken tip tip kizlarin gelip inanmiyorumm sende billie joenun ayakkabilarindan var, aaa ben de punk dinliyorum demeleri sinirimi bozuyo. bu green day piyasa bi grup olabilir ama green day fanlarinin tikiler olmamasi gerekli!!
  • oRnİe • 11 Mart 2005 15:35 • #454859
    kesinlikle sana katılıyorum.artık her converse giyen kendini punk zannediyo.oysa bu insanların hiçbirinin punkın ne anlama geldiğini bildiği yok.bi bilseler '77 felsefesini..
  • purple_cat • 11 Mart 2005 16:12 • #454868
    şarkı hoş baya ama hakkaten bütün tiki özentisi kızlar ayyy soilste hastayızz ha bu arada şarkı da güzel evet muhabbeti yaparaktan delirtiyolar beni

ha ben green day fanı mıyım, hayır ama bu insanların fanlık kavramını tuhaf buluyorum

aslında bu fan lık da tuhaf bi olgu değil midir zaten??? ben kimsenin fanı diilm kardeşimmmm:P
  • HardrocK • 11 Mart 2005 17:00 • #454879
    Boulevard of broken dreams gerçekten çok iyi pir parça.Green Day de çok iyi çalmış ama adamın adını sanını falan bilmiyorum.Ben şarkısını dinlerim.

Okul kızlarına gelince,zaten her okulda olan kendini bişey sanan tipler piyasaya yerleşen bütün parçaları dinler.Bende sinir oluyorum onlara.
    O punk çıyım diyen kıza sor garanti Usher a da tapar o...

The Wolfram
  • beydush • 12 Mart 2005 16:27 • #454977
    green day dinliyen kıroların ağzına osurıyim emi... vericeksin ellerine dookie albümünü bakalım dinliyo mu?!!
    neyse abi bi radyo kanalında bu boulevard of broken dreams'i oasis wonderwall'u ve aerosimth'in dream on parçalarını mix'lemişler acaip güzel olmuş be...rock fm'de arada çıkıyo, şiddetle stavsiye ediyorum...
  • oRnİe • 12 Mart 2005 21:41 • #455033
    evet ya süper olmuş o karışım.sonuna eminem in sing for the moment ını da karıştırmışlar ama olsun:)gayet eğlenceli olmuş.
  • grungeforever • 17 Mart 2005 22:21 • #455814
    aslında şarkı güzel ama ben bu adamların punk duruşuna sahip olmadıkları halde pankçıyız demelerine kıl oluyorum
  • magif • 25 Mart 2005 10:40 • #457069
    ya arkadaşlar tamamda bu kadar özenti varsa biz bu şarkıyı dinlemiyelimmi? yani ben bunu anlamıyorum size ne o kızlar kendisini ilgilendirir ama bende o şarkıyı dinliyorum.size göre bende mi kıro oluyorum yani bence kardeşim güzel bir parça ben bu şarkıyı çok sevdim geri kalan beni ilgilendirmez.
  • oRnİe • 25 Mart 2005 14:59 • #457095
    ne alaka senin kendini bilmen lazım bizim özenti dediklerimiz böyle müziklerle alakaları olmadığı halde ben punkçıyım diye gezinenler.
  • likablegirl • 25 Mart 2005 19:38 • #457167
    Arkadaşlar ben de o zaman kıroyum valla boulevard of broken dreams şarkısını ben de dinliyorum vokal de yakışıklı sayılır ama punk mudur nedir onu mu yapıyorlar alternatif miler orası beni ilgilendirmez cidden ya punk ne biri bana anlatırsa sevinirim :)