Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

boulevard of broken dreams nedir, niçin bütün kirolar onu dinlemektedir?

• Holy_Bastard • 27 Mart 2005 14:49 • #457267
    Ne Saçmalık Bu Ya?????

Kardeşim etrafta her şeyin özentisi var , geçmiştede vardılar , gelecektede var olacaklar.Ama özentiler var diye güzelim grubu dinlemeyi bırakmak -kusura bakmayın ama- insanın kendi salaklığıdır.Etrafımda asi gözükmek için metallica'cıyım diyip tişörtünü giyen , ama en basitinden ''Jason'ın ayrılması hakkında ne düşünüyosun?'' sorusuna cevap veremeyen onlarca tip var.Ama Metallica benim için tektir.'Salak , özenti' diye adlandırdığım tipler için grubu dinlemeyi bırakamam.Punk'mı istiyosun?Dinle o zaman!!!Ama etrafa ''ALLAH BELANIZI VERSİN DİNLEMİYORUM'' diye bağırmak farklı olay.Etrafa böyle bağıracak kadar çok seviyosan punk'ı niye özentiler yüzünden dinlemeyi bırakıyosun?Niye takıyosun o tipleri...?
  • oRnİe • 27 Mart 2005 18:38 • #457308
    Ne Saçmalık Bu Ya?????

benimde sabahtan beri anlatmaya çalıştığım buydu sağol
  • magif • 30 Mart 2005 11:00 • #457795
    Ne Saçmalık Bu Ya?????

Bunun üzerine cevabını almışsındır sanırım ben bi daha hatırlatmak için yineliyim........

''ALLAH BELANIZI VERSİN DİNLEMİYORUM'' diye bağırmak farklı olay.Etrafa böyle bağıracak kadar çok seviyosan punk'ı niye özentiler yüzünden dinlemeyi bırakıyosun?Niye takıyosun o tipleri...?

demek ki sen bu pankı o özenti dedigin kişilerden daha bile az dinliyorsun demektir...

(hemen belirtiyim ben punkçı degilim zaten o tip kavramlarada karşıyım)