Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hiç...

• Ktulu • 16 Mart 2005 16:39 • #455565
    İnsan dediğin her an yalnız değilmidir zaten?

Yanında birisi varken de kendinle yalnızsındır yine. Yalnızlık da paylaşılır. Aşk bunun için en güzel örnek. Dediğine göre aşk denen bişeyin olmaması lazım. Benim burdaki kastım, yalnızlığını paylaşabileceği insanları kaybetmek... Bence bu korkulması gereken bişey.

Paylaşım çok önemli. Yalnızlığını bile paylaşamazsan işte o zaman korkulması gereken şeyler başlar. Hele ki karşındakinin o paylaşımsızlıkta mutsuz olacağını biliyorsan, onu uyarmak zorundasın. Burdaki yalnızlık, o yalnızlık.
  • MeDuSa_62 • 16 Mart 2005 18:34 • #455584
    Paylaşım çok önemli. Yalnızlığını bile paylaşamazsan işte o zaman korkulması gereken şeyler başlar. Hele ki karşındakinin o paylaşımsızlıkta mutsuz olacağını biliyorsan, onu uyarmak zorundasın. Burdaki yalnızlık, o yalnızlık
    .

insanların bunun değerini anlaması çok geç olur..
    insan bunun farkına vardığında ise neler kaybettiğini ve bunun karşılığını ne ile ödeceğini görür.....

hatta o ana kadar aklına geldiğinde dalga geçtiği ,güldüğü,saçmalık olarak nitelendirdiği intahar bile mantıklı gelmeye başlar...tabi ki böyle bişey kesinlikle olur demiyorum ama en güçlü insanda bile ister istemez kendini hissettirir...bunun düşünülmesi bile korkunç:((..ben o kadar güçlü bir insan değilim...ve bu iğrenç saçmalık benim de aklıma gelmişti...ve tekrar söylüyorum düşünülmesi bile rezalet:((

bu gerçekten çok acı:((...
  • pmd • 16 Mart 2005 20:25 • #455592
    öyle değişik acılar vardır ki,paylaşıldığı sanılan anlarda,aslında artar,kişi sayısına göre ikiye ya da daha fazlasına katlanır.mesela tipik depresyon kaynaklı fikirler ya da nörotik anksiyete kaynaklı cümleler.acıları paylaşmak için sevgi yetmez,bilgi gerekir,özellikle psikoloji ve psikiyatri bilgileri.sevgi,yani acıları paylaşmak,halden anlamak demektir,hak vermek demektir ki bunun için az önce sözünü ettiğim iki bilim hakkında bilgi şarttır,yüce gönüllülük yetmez.aşk denen o şey elbette var ama geçici ve kırılgan olduğu da bir gerçek ve insanı intihara ya da depresyona ya da alkolizme sürükleyebildiği de malum.böyle birşeye değer vermek ve teslim olmak akıllıca mı? ben fırtınalardan ve dalgalardan bıktım,sığınacak bir liman da göremiyorum.göreniniz var mı? varsa anlatsın,nasıl birşey o? nedir?
  • Ktulu • 16 Mart 2005 21:05 • #455601
    aşk denen o şey elbette var ama geçici ve kırılgan olduğu da bir gerçek ve insanı intihara ya da depresyona ya da alkolizme sürükleyebildiği de malum.böyle birşeye değer vermek ve teslim olmak akıllıca mı?

Bu laf, yemek yeren boğazına bişey kaçma ihtimali olduğu için hiç yemek yemeyin demek gibi bişey.
  • pmd • 16 Mart 2005 21:15 • #455607
    ktulu,sen anladığım kadarıyla mutlu aşk tecrübeleri yaşamışsın.ya da reddedilmişsen veya terkedilmişsen,yoğun derecede aşık olmadığın için katlanılabilir acılar yaşamışsın.ben TVden ve kulaktan duyma pek çok berbat ve korkunç aşk acılarından haberdar oldum.ben de platonik bir aşk yüzünden-yani reddedildim ama sevmekten kurtulamadım- ölecektim neredeyse,tecrübemi anlatsam üzülürsün ve belki şaşırırsın.
  • Ktulu • 16 Mart 2005 21:26 • #455617
    ktulu,sen anladığım kadarıyla mutlu aşk tecrübeleri yaşamışsın.ya da reddedilmişsen veya terkedilmişsen,yoğun derecede aşık olmadığın için katlanılabilir acılar yaşamışsın

Şu anda 2 tane sakinleştiriciyle ayakta duruyorum desem?
  • andresson • 16 Mart 2005 21:27 • #455618
    :( neden ya iki tane kafa adam Execute them all kimi katletcem söyleyin koçlar
  • Ktulu • 16 Mart 2005 21:29 • #455619
    :(

Boşver abi...
  • andresson • 16 Mart 2005 21:32 • #455622
    Unleaashed - Execute Them All dinle...
    şarkı intihardan önce sevmediği tüm insanları gerbertip öyle gitmekten bahseder bayağı deşarj eder

Execute Them All

It's My fİnal Waar '!!'
  • Ktulu • 16 Mart 2005 21:37 • #455624
    İnan müzik dinliycek kada bile halim yok..