-
¸.*¨) ¸.*¨) ¸.´ ¸.*¨) ¸.*¨)
(¸.´ (¸.´ .´ ¸.´ ¸.*¨) ¸.*¨)
* She's AbsoLuteLy Clubber *
sizce
bıb dıs bıb dıs
bıb dıs çaktıs
bıb dıs çaktıs
tarzı müzikler
gerçekten müzikmi?
müzikTELi
by gitarTELi
-
ya kafa yormaya deymez bunlar
-
Yaa bir kaç tane sağlam eleman var türkiyede gerisi fosss.!Özellikle türkiyede böyle yurt dışında böyle değil..Şimdi eline cd+bilgisayarı alan isminin başına "dj" damgasını vuruyor..Sonra biz müzik yapıyoruz diyolar..Yok yaa bu kadar kolaymı ulenn müzik yapmak..
-
transa geçmek için işe yararlar.bunun dışında bi anlamları yoktur.transa geçmek çok da kötü bişey değil aslında.
-
hayır değil.enstrümantel açıdan hiçbi değerleri yok.ruhsuz kaskatı bir tarz bunlar.ve dayanamadığım tek tarzdır.arabesk bile dinnerim club-techno dinlemem.budur.
-
arkadaşa katılıyorum kafa leylayken dinledikçe iyice leyla oluyosun.. bi de bizim memlekette mankenler de dj oluyo ve hatta cemaat de onları dinlemek için (aslında görmek için!!) diskolara bilmem nerlere iyi para bırakıyolar diye düşünüyorum .. .. ..
-
elektronik müzik gerçekten zor bir türdür. eline fruity loops alıp
ista-tistik ista-tistik 300 500 300 500 şeklinde müzik yapıp ben djim diyenleri tenzih ediyorum. onlar devam etsin oyle. ama gerçek anlamda ciddi bir müzik bilgisi ve duygu istiyor. ben mesela israilli grupları özellikle beğeniyorum. infected mushroom vs. özellikle araba kullanırken vs. güzel gidiyo bi de dj imiz (carl cox, paul van dyk abiler gibi..) süper bir set çalıyosa... saatlerce bile dinlerim. severim... kazaaa'dan limewire'dan dj setleri cekebiliyorsunuz. adamlar gercekten cok ilerdeler. herifcioglu oole bi calmıs ki resmen ambians yaratıyor. bizde dj lik iki sarkı arasında crossover yapmak sanılıyor maalesef. aman bana ne dinleyen düşünsün dicem ama gittiginiz cogu yerde elektronik falan tam herif yaptı dediin anda athena hatta duman bile calınabiliyo. tabi ne istek kalıyor dans etmeye ne de heves!ama o şahıslarında sıfatı dj(miş).dans ettiremedikten sonra ne anladım o dj'den.
-
kraftwerk,apoptygma berzerk,ebm nation..
gerisi yalan.
-
anasını satim
son oda arkadaşım(4numara:)
dj sanıyodu kendini,
rahmetli babasının bir fender telecaster i varmış, onu bana getirdi,
kendisi böyle,işe yaramaz aletlelr ilgileniyor,
mixeri anfi sanıyor..
geceleri partilerden geliyor,kız a benzemeyen limoncu kılıklı ucubelerle geziyor,
..
bana şarkılarını dinletiyor
buna bir bak diyor
b de buna bak diyor
ama anlamıyor, anlatıyorum kavrayamıyor,
kardeş diyorum bunların hepsi aynı..
ritimleri bile aynı yau..
işte,müziği eğlenceden öte göremeyenlerin,
okadarı ağır gelenlerin işi bu
bıb dıs bıb dıs
bıb dıs çaktıs
bıb dıs çaktıs
..
zannımca su halien gelmiş beyinler le yaşayıp
sevişmenin yegane amaç oldugunu zanneden 2bacaklılar..
----
bu arada 5numaralı oda arkadşımı bekliyorum :))
biri yumuşaktı
biri yoktu
biri kelek çıktı
biri kılabır çıktı
bakalım bu nasıl olcak
-
Birde bunları dinleyim kafasının üstünde dönenler var helal olsun bayağı yetenek var ama döne döne o beyini eritmişler kafada bir şey kalmamış ehehehehe:)))