Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dj ler Clubberler nedır bunlar??

• Punkie • 4 Nisan 2005 18:58 • #458836
    onlar resmen bi avuc salak bence :PpPp
  • Ktulu • 4 Nisan 2005 19:00 • #458837
    Aman abi kız arkadaşın varsa dikkat et. Senden sonra ev arkadaşınla çıkma gibi bi huyları oluyo bunların...
  • X-LoMBaRDo • 4 Nisan 2005 19:11 • #458840
    onlar resmen bi avuc salak bence :PpPp

Bu kadarda değil punkie ama elektornik müziğin ruhsuz olduğuna inanmışımdır hep!Yani kendinden bişeyler veremiyorsun bence!Başkalarının hazırladığı miksler falan!Ne bilim..saçma geliyor ama eğlenen arkadaşlar var bunları dinleyerek! TIKKY tayfa özellikle!
  • düşyılmaz • 4 Nisan 2005 19:14 • #458841
    ONLAR BIÇKIN RAP çilerimiz kardeşim
    o repçiler bu kılabırlardan daha iyi diyebilirim..
  • düşyılmaz • 4 Nisan 2005 19:16 • #458842
    yokyok.
    bu salak içtikten sonra halıya kusmayı biliyor sadece.
    yine deli sarhoş halde geldi bir kere..
    kusut batırdı mahvetti halıyı gene,bir böğürdüm çocuga ayıldı,bir güzel sildi yerleri,kalanı klozete cıkardı.

yattı uyudu..

artık yok ama, gitti ..
    dedim ya 5numarayı bekliyorum.:)
  • whyhione • 4 Nisan 2005 20:38 • #458847
    dinlemem dinleyene mani olmam ama uyarırım dinleme diye kendi bilir karışmam banane
  • saryellow • 5 Nisan 2005 00:58 • #458872
    ya bunlari bazi kekolar al1yo takiyolar arabalarina
    ögle dup t1s dup t1s kiz ariyolar sokaklarda
    belkide sirf onlar yüzünden bana cok itici geliyo

bu tarz hakknda fazla bilgim yok hatta hic yok yorum yapmam doru oluyomu bilmiyorum ama ortaya cikan müzik baya rahatsiz edici
  • physco_burock • 5 Nisan 2005 04:20 • #458878
    ya harbiden şu araba muhabbeti sinir bozucu bir tane arabada metal dinlemedim hadi metali geçtim ya bir allahın kulu rock dinler ya böylece arkadaşar clubber ve metalci farkıda ortaya çıktı... Biz çevremize ne kadar saygılıyız dinlesek bile sesini çok fazla açmadan kibar metalciler olarak kısık sesle dinliyoruz:p:p:p:p:p