-
bence de cinsel tercihinin ne oldugu hiç ama hiç onemli degil! her anlamda mükemmel bi herif...
-
james'e bir tür aşk beslerdim zamanında, öyle şarkı sözü yazabilen bir insan evladına. farkındaysan olayın odak noktası şarkı sözleri benim için, bilmem anlatabildim mi
-
merve ona aşık vurasım geliyor aslına insanın bisexuel olası geliyor ya da 350 biriktirip rock am ring de onu dinleyeyip merveye sarılmak geliyor içimden.. en başında grubundaki o aptal bas gitariste kafa atasım geliyor ki bu kadar kalıp bass çalınmazzzzzz her neyse çok yakışıklı ve sakalları var aslında mtv masters da makyajsız gördüm keşke merve de görseydi o an bana yine aşık olurdu :o)
mohahaha!!..özür ama acaip komik geldi!!
heuehue
-
ya acı ama gerçek yakışıklı farkındayım medusa kardeş komik bi durum ama olaylar böyle :o)
-
wala ne desek bos super sahsiyet muhtesem warlık sesi we sarkılarıyla yer yer ağlatan yer yer costuran yuce grup HIM i HIM yapan yakısıklı(ilk gorduğumde kız sanmıstım:P)
-
öpülesi,yemeyip de yanında yatılası,karşına koyup izlenesi adam.
anlatmak yeter mi ki
erkekler bile aşık kendisine.haklılar da galiba.
bunun yanında sesi de güzel iyi de yazıyo ama bunlar olmasa da güzel yüzünün hayranı çok olurdu galiba
-
:D erkekler bile asik olur demeniz Ville nin büyük bi olasilikla kiza benzemesinden kaynaklaniyordur:)) Sesinin mükemmel oldugu konusunda sizle hemfikirim lakin adamin yakisikli oldugu konusunda bi kez daha düsünmenizi tavsiye ederim:D
-
ville vallo kim yav?
not:dedikten sonra bütün konuyu okudum.hım miş.ben de bişey sandım.him mim bunlar nedir ya.dünya ne hale geldi kardeşim.
ayrıca wicked game cover b.mb.k.
-
harika bi sesi var insanın ağlayası geliyo dinlerken ayrıca yakışıklı ve etkileyici kısaca bi müzisyende olabilecek en iyi özelliklere sahip görüp dinleyipte sevmeyeni görmedm daha
-
way be ville valo yu yakışıklı bulan bi tek ben değilmişim demekki .-)
sevindim doorusu ... hem ville valo adına hem kendi adıma .-)