Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ville Vallo ile ilgili düşünceleriniz..

• Ktulu • 16 Nisan 2005 02:19 • #460645
    Abi bu H.I.M.'in vokalisti Ville Vallo'dan bahsediyosunuz heralde? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilmiyoorum. Ama benim bildiğim Vİlle Vallo'ysa ne sesi güzel ne kendi. Kızlar da üstlerini başlarını parçalamıyolar mı hayret ediyorum.. Bi gün küçük ibo büyüse de aynı sahneye çıksa ona da aynı şeyleri dersiniz ya.

Göz var nizam var....

OHA diyorum o tipi de beğenenlere. OHA yani ...

(Bişeye kaptırdı mı milletimiz bo*unu çıkarana kadar üstüne gidiyo. Sonra neden bu kadar popüler oldu bu grup? Neden bu kadar özentisi var.. Bilmemne.. Beğenmediğiniz kişilere siz benzetiyosunuz en başta. Önce ilahlaştırırsınız sonra özenti doldu dersiniz.. Basit bi adam işte...)
  • raistt • 16 Nisan 2005 14:42 • #460672
    aa............ktulu, eleman,sen seversin diye beklerdim ben HIM'i.. neyse,şahsen ben adama hayranım ama biseksüelliği dışında. tipi de var şimdi sesi de. onun yüzünden saçları kızıl yaptım desem yeridir..
    ha evet,basit bi adam o konuda haklısın ilah yapmaya gerek yok da ne bileyim bence tarz olarak insanın gözüne ve kulagına hitap eden bi amca ville..
  • sinisterouge • 1 Mayıs 2005 01:49 • #462880
    bir de o şarkı sözlerini bir emülatorden çıkmış gibi yazmasa

bu emulator lafına aynen katılıyorum abi, bende kız değilim o yüzden bu herifi (ya da hatunu) aşık kız çerçevesinde değil ( ville valooooo ay cok yakısıklı aşığım ona 1000 kere bile ve..rim ona) bi müzisyen olarak yorum yapıcam..
    adamın ses rengi guzel ve cok basarılı bi vokal laf yok ona gerci rasmusun solisti gibi bi herifle düet yapıp karizmayı çizdirdiya neyse apocalytica'daki babalar vardı orda (Tam bi finlandiya kardeşliği olmus)
    sözler konusunda katılıyorum
    bir ville valo sarkısında her zaman su kelimeler yer alır
    1-love
    2-death
    3-blood
    4-heart
    5-pain
    6-666
    arada birde beautiful kullanır eleman
    bu anatemayla adamlar albumler yapmıs ve basarılı olmuslardır
    (sahsen ben 2 sene grubumla sırf HIM caldım ömrüm çürüdü 4/4 lük düz ritim atmaktan)
    Bütün bu tekdüzeliğe ragmen HIM bir fenomendir(garip ama oyle)