Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İLK BESTEM

• begum • 21 Mart 2005 13:14 • #456349
    Herşey bir yaz günü başladı
    Sen ışıkların altında,mikrofonun ardında,şarkıların arkasındaydın
    Gözlerin gözlerime kilitlenmişti
    Yanına yaklaştım ürkerek,kalbimdeki hoşlantıyı gizleyerek dudaklarının arasından 2 kelime döküldü.
    Saatler ilerliyordu
    Gecenin derinliğine doğru!
    Beni aradığındaki masum konuşmamız şu andaki nefretimi bastırabilir mi?
    Yalanlardan ordu kurdum kendime
    Savaşlardan pusu kurdum bedenime
    Canımı yakıyor yalanlarına inanmak
    Gözlerinin büyüsüne kapılmak! Sana uzak olmuş kalbim,bedenim,dudaklarım bir daha.
    Hatun özledi seni nefretini bastıra bastıra.
    Yalanlarının arkasında kaybolmuşsun
    Sahteliklerle korlanmışsın
    Yoruldum...Sonu gelmeyen ardı arkası kesilmeyen sessizlikten...

bu yaptığım ilk beste.yazın yapmıştım beni aldatan bi çocuk için.bu kelimelerin güzelliği,masumluğu ona ödül mü bilmiyorum ona karşı olan kinimi sözcüklerle ıslattım...UMARIM BEYENİRSİNİZ.AMA SOLOLARINI ÇIKARAMADIM
  • divinemusic • 21 Mart 2005 13:42 • #456351
    Nakarat? (Olması gerekmez ama çok çıplak kalmış) Ölçü? (Serbest yazılmış) Bu sözlere beste yazmak zordur söyleyeyim. Mecazi anlamlar katmaya çalışmışsın ama çok karmaşık olmuş. Bu ilk çalışman ise devam et, unutma ne kadar çalışırsan o kadar iyi yazarsın.
  • begum • 21 Mart 2005 13:47 • #456353
    sağol yorumların için.ama evet biliyorum baya süslenmesi gerekiyo.genede elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıcam;)
  • gitarTELi • 21 Mart 2005 14:00 • #456356
    yolun açık olsun...

besteTELi
    by gitarTELi
  • bimilyon1 • 21 Mart 2005 14:01 • #456357
    nası dinlices?
  • TurkishMetal • 21 Mart 2005 14:02 • #456359
    nakaratı bir kenara koy ölçüyü bir kenara koy yapman gerekeni söyliyim bu düz yazı olmuş.tavsiyem bu sözleride bir kenara koy.yeniden birşeyler yaz.birşeyler yazmak için yazma.ne hissediyorsan onu yaz.
  • begum • 21 Mart 2005 14:03 • #456362
    bilmem;P ama dedim ya sololarını falan yapmadım piyasada sadece sözler var.bana yardımcı olun bu konuda...
  • karete • 21 Mart 2005 14:04 • #456363
    bimilyon1
    21 Mart 2005 Pazartesi / 14:01
    nası dinlices?
    :D
  • TurkishMetal • 21 Mart 2005 14:15 • #456369
    :) yok gerçekten düz yazı olmuş yaa.melodiye sokmak isteyince çok zorlanıcak.ilk bestede bu kadar kasmasın.daha sonra sıkılır.
  • begum • 21 Mart 2005 16:02 • #456396
    iyi de abi ben zaten nakarat kısmı falan istemiyorum.sadece duygularımı ifade etmemin bi yolu;P bence türk müzisyenlerinin kafasına göre düşünmeyin yani bakıyoruzda geyik geyik şarkılar var ama bi star sailor,metallica,traviisin falan şarkı sözlerine bakın..nakarat kısmı diye bişi var mı???yok.bende devamlı aynı sözleri tekrarlamaktansa daha fazla söz barındırsın istiyorum