-
Herşey bir yaz günü başladı
Sen ışıkların altında,mikrofonun ardında,şarkıların arkasındaydın
Gözlerin gözlerime kilitlenmişti
Yanına yaklaştım ürkerek,kalbimdeki hoşlantıyı gizleyerek dudaklarının arasından 2 kelime döküldü.
Saatler ilerliyordu
Gecenin derinliğine doğru!
Beni aradığındaki masum konuşmamız şu andaki nefretimi bastırabilir mi?
Yalanlardan ordu kurdum kendime
Savaşlardan pusu kurdum bedenime
Canımı yakıyor yalanlarına inanmak
Gözlerinin büyüsüne kapılmak! Sana uzak olmuş kalbim,bedenim,dudaklarım bir daha.
Hatun özledi seni nefretini bastıra bastıra.
Yalanlarının arkasında kaybolmuşsun
Sahteliklerle korlanmışsın
Yoruldum...Sonu gelmeyen ardı arkası kesilmeyen sessizlikten...
bu yaptığım ilk beste.yazın yapmıştım beni aldatan bi çocuk için.bu kelimelerin güzelliği,masumluğu ona ödül mü bilmiyorum ona karşı olan kinimi sözcüklerle ıslattım...UMARIM BEYENİRSİNİZ.AMA SOLOLARINI ÇIKARAMADIM
-
Nakarat? (Olması gerekmez ama çok çıplak kalmış) Ölçü? (Serbest yazılmış) Bu sözlere beste yazmak zordur söyleyeyim. Mecazi anlamlar katmaya çalışmışsın ama çok karmaşık olmuş. Bu ilk çalışman ise devam et, unutma ne kadar çalışırsan o kadar iyi yazarsın.
-
sağol yorumların için.ama evet biliyorum baya süslenmesi gerekiyo.genede elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıcam;)
-
yolun açık olsun...
besteTELi
by gitarTELi
-
nası dinlices?
-
nakaratı bir kenara koy ölçüyü bir kenara koy yapman gerekeni söyliyim bu düz yazı olmuş.tavsiyem bu sözleride bir kenara koy.yeniden birşeyler yaz.birşeyler yazmak için yazma.ne hissediyorsan onu yaz.
-
bilmem;P ama dedim ya sololarını falan yapmadım piyasada sadece sözler var.bana yardımcı olun bu konuda...
-
bimilyon1
21 Mart 2005 Pazartesi / 14:01
nası dinlices?
:D
-
:) yok gerçekten düz yazı olmuş yaa.melodiye sokmak isteyince çok zorlanıcak.ilk bestede bu kadar kasmasın.daha sonra sıkılır.
-
iyi de abi ben zaten nakarat kısmı falan istemiyorum.sadece duygularımı ifade etmemin bi yolu;P bence türk müzisyenlerinin kafasına göre düşünmeyin yani bakıyoruzda geyik geyik şarkılar var ama bi star sailor,metallica,traviisin falan şarkı sözlerine bakın..nakarat kısmı diye bişi var mı???yok.bende devamlı aynı sözleri tekrarlamaktansa daha fazla söz barındırsın istiyorum