Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İLK BESTEM

• qxxxq • 21 Mart 2005 16:05 • #456397
    Bencede düz yazı gibi olmuş ama olsun yolun açık olsun başarılar...
  • bigboots • 22 Mart 2005 22:47 • #456639
    önce müzik yapıcan, sonra nasıl söylemen gerektiğini belirleyip ona göre söz yazıcan!! sözün üzerine müzik zor oluyo da.. (SANKİ BEN ÇOK BİLİYORUM :p)
  • gwen_b • 22 Mart 2005 22:54 • #456641
    önümde karanlık yollar gözlerin nasıl dondurursa ruhumu hayat sandığımdan da zor
    koparıp alsan beni

insanlar çürütür ruhumu hayatta kalmak olmas
    özlemler çürütür gönlümü sana bağlanmak olmaaaaassss

bu da bnm ilk bestemdi geçen sene mavi gözlü bizim okulda gitar çalan bi çocua yasmıştım aaah aaahhhh
  • paradigm_shift • 22 Mart 2005 22:55 • #456642
    biri araklamasın bunu sakın..??önce bi notere onaylatsaydın?:))
  • mazanni • 22 Mart 2005 23:05 • #456645
    sozler uzerinde biraz daha calismaya ne dersin? tema hakkinda diyecek yok. ama cumlelerde teknik hatalar var(orn:ardinda-arkasinda pespese gelmis). dili biraz daha iyi kullanamaya bak. nakarat falan takma kafana. istedigin kadar soz yaz. ama nakarata takilanlara bir oneri muzikte nakarat olur ama sozler farkli olur.
  • gwen_b • 22 Mart 2005 23:08 • #456646
    dalga geçmeeeee
  • thriller • 22 Mart 2005 23:49 • #456658
    iyi de abi ben zaten nakarat kısmı falan istemiyorum.sadece duygularımı ifade etmemin bi yolu;P bence türk müzisyenlerinin kafasına göre düşünmeyin yani bakıyoruzda geyik geyik şarkılar var ama bi star sailor,metallica,traviisin falan şarkı sözlerine bakın..nakarat kısmı diye bişi var mı???yok.bende devamlı aynı sözleri tekrarlamaktansa daha fazla söz barındırsın istiyorum

nakaratsız şarkı olmaz...Çok istisnadır.varsa bile düşünmek lazım çok...Bilenler varsa yazsın gerçekten ilginç.

a b c a b c giden şarkı varmıdır acaba :)
  • kelle • 23 Mart 2005 10:01 • #456679
    simdi bunu muzige aktarmak baya bi zor gibi görünüyor.
  • Ktulu • 23 Mart 2005 11:00 • #456683
    Nakaratsız parça tabi ki olur.. (Anathema - Angelica, birçok Anathema parçası)

Komple nakarattan oluşan parçalar da var (Kreator - Phobia)

Önemli olan parçanın nakaratının olup olmaması değil, sözlerde anlatılamk istenenin müzikle bütünleşmesidir bence.

Öyle parçalar var, müziğinden bi vahşeti, katliamı anlattığını düşündüğünüz parça belki çok acıklı bi aşk hikayesini anlatıyo olabiliyor. (Cradle Of Filth - Bathory Aria)
  • cc_baran • 23 Mart 2005 11:12 • #456684
    Öyle parçalar var, müziğinden bi vahşeti, katliamı anlattığını düşündüğünüz parça belki çok acıklı bi aşk hikayesini anlatıyo olabiliyor. (Cradle Of Filth - Bathory Aria)

+ 10000000000000

Cradle of Filth duygusuzdur, gürültüdür, ne idüğü belli değildir diyen insanlar kalpleriyle dinlemedikleri için böyle konuşuyorlar.

Abarttığımı düşünmeyin, ben ağlarım Cradle'ın bazı parçalarında, Dani'nin çığlıkları sıradan değildir, yüzü zor tebessüm edenler bilir, Dani'nin çığlıkları keskindir.

If only I..
    Could have wept in mourning by Her side..
    I would have clasped Her so tight..

...
    ...

And Kissed Her
    For from Her alone
    My lips would have known
    Enigmas of shadowy vistas

Bathory Aria