-
Anal Plague
How many time you played a role
In masturbations as a whore
But yeah,you wanna be a part
Of this fucking anal plague
Clean your face and raise it right?
Its time for you to end the night
Clear up your mind and pray to God
For turning back to human-kind
Özellikle bu sözler bitiriyo olayı......
Bi Harley alıp dünya turuna çıkmanın zamanı gelmiştir...
-
Eyvallah Ktulu, Chazy :)
İstanbul'da daha fazla olmalı bu tiplerden, Ankara kaynadığına göre..
Abi bir motor şart yaa, Harley kasar bizi Yamaha'dan şaşmayalım :))
Ama iki kişinin bütçesiyle olacak iş değil bu, GaRaJ camiasından ortak olmak isteyen açsın kesenin ağzını. Sırayla kullanırız işte.
Ayşem ortak olmadan kullanacak bir de :)
Yalnız çarpan masrafı öder ona göre, gruptan istemek yok :)
-
Babalar elleriniz dert görmesin kendime baktım ve bi thrash ci anca onu yapar haklısınız ne sallayacak alır prensesi ....ker de ....ker herneyse alın birde benden size karakter tahlili (metalci) biz buna Flying Metal diyoruz herkesi cevresine toplayıp bir gün ünlü olacağını hayal eder koyu metalcidir (kendisini öyle sanar) herkese kedi kestiğini söyler ama evde kedi besler kylie minogue dinler, bakkala borcu vardır her sabah anne ve babasından para alır cok sert olduğunu zanneder bi ejderhayla dövüşebileceğini idda eder fakat sokakta biri omuz atsa oturur ağlar gören kafasına saksı düştüğünü zanneder... sevgiler saygılar... alınan alınsın alınmayan alınmasın bir sorunu olan bizzat bana laf etsin:))))))))))
-
Olayım doom'dur benim ya. yap bunalımı keyfine bak :)
-şş olm neyin var lan?
-yok abi bişey, genel bunalım hali...
-nöy? (deli mi ne?)
-...böhü...
oluyo arasıra böyle :p
-
uhauha iyi olmuş ya bn yine de progressive derim ama uehe
-
Abi süpersin...Şu kadarını söyleyeyim! Okurken gülmekten yarıldım! Süpeeerrr....THRASH METAL
-
Bana bu ayrımlar saçma gelir hep.Power Metalciler FRP ci Black metalciler karı kızcı dır diye direk bi sınıfa sokmak filan.Ben şahsen Gore dışında bütün metal tarzlarını dinlerim.Ben ne oldum şimdi?
-
çingene :)
-
farketmiyor aslında,
öyle ya da böyle prensesle münasebet kurcan ama o belli :)
sen de harleyle atla falan değilde bizim hazey türkle gidersin olay mahaline ,ya da mobilet bul bi yerden bi tane,triportör de yakışır
ne bilim ejderjhayı imana davet edersin falan,
olmadı sahte rakı verir gebertirsin
yap işte bişiler