-
Bursada güzel bir cami var içine gir kendini bul sonra ordan çık iskender beyin yerine bir iskender ye başkada bilmiyorum ya bursada da yoksa böyle bir mekan çok yazık :(((
-
abi var tabi zepplin rock cafe var altıparmakta burçun arkasından sağa doğru direk süzül, ara sokak var bitane oraya gir solda.. alt katta daa sert müzik var.. sonra rock cafe olmasada rock müzik çalan puzzle cafe var en azından ara sıra rock çalıyo.. oda 6parmakta da tarif etmesi zor sor oralarda birilerine söler :) puzzle'da direc-t'in albümü çalıyodu geçen gittiimde sonra soulfly metallica system of a down f|n çaldılar. çeşit çeşit oyun var ayrıca :) ama çay 1 milyon benden sölemesi.. sonra maskara var orasıda idare eder burçun arkasından sola doğru yürü oda orda warya burç olmasa nası tarif etcem bilmi0m :)) maskaradada düzgün şeyler çalı0lar ortamda güsel.. şimdilik aklıma bukadar geliyo iYi eylenceler euheu
-
yaw kafeleri biliyoruz zatende bize lazım olan bar!!anlatabildim mi??çaçaron ve resimli dışında sağlam bir bar lazım bursaya...hatta bi kaç tane..zaten çaçaron ve resimlinin sağlam olduğpu tartışılır bir konu!?
-
"bize lazım olan bar!!anlatabildim mi??" anlatamadın ya biraz daa açık konuş :)) abi döwseydin.. adam mekan yazmış oraya.. mekan demek sadece barmı demek.. resimli we çaçaron dışında rock bar yok zaten..
-
tööbe tööbe...birisi sana keşke akıl fikir verse..yukarda bi ara yazdıklarıma baksaydın anlardın ok?hade bakalım güzelim...
bu arda sakin ol.öyle çıkışlar yapma yaw...korkuyorum :))
kriemhild
-
kim ne biliyo ya bi anlık boşluktu de salla gitsin
-
kahveye git
-
pişpirik oyna :)
-
batak oyna poker oyna :) napıcan mekanı dimi :) eheh
-
e yani... ehuehee argus sohbet rock barın yanında hemen merkez kıraatanesi var :) orda batak oyna işte