-
baba çok sağol buralara da bi takılalım ama tek başına da olmuyoki sorma:) geçende pin-up a gidelim dedik çaçaron damsız almadı kapıda biçare kaldık ... bu dediğin mekanlarda da aynı olay var mı ???????
-
baba çok sağol buralara da bi takılalım ama tek başına da olmuyoki sorma:) geçende pin-up a gidelim dedik çaçaron damsız almadı kapıda biçare kaldık ... bu dediğin mekanlarda da aynı olay var mı ???????
-
garaj halkının selamını söyle alırlar ama beyaz çorapları üçgen ayakkabını ve ayakkabının arkasına basmayı unutma ha enstruman olarakta tespih iyidir gerçi üstatlar vardır orda ama olsun amatörleride tanısınlar
-
baba sadece dalgasın ha başka bişey değil yani...
-
uyanlara resimli bar
-
baba merkez kıraatanesine damsız damlı alıyolar herkesi!!haberin olsun yani :)) takıl zarar çıkmaz ordan. ama sakın argusa uğrama!çünkü cidden kötü bir yer...eşek bağlasan durmaz.bu arada resimli falan nası oldu,gruplar nası??ne bilim çaçaron falan haberin varmı??yazarsan iyi olur.iki hafta sonra gelicem de bursaya....
-
vallaha mı??????? ben de yarın gidiyorum takılırdık senle.. okuyomusun yoksa? okuyosan nerde???
ya resimli çaçaron falan aynı .. geçende ben resimlide kızılmaskeye gittim .. güzeldi yani ..ama 22.30 deyip 23.30 da başladı adamlar .. 1 saat barda bira fıstık yaptılar:))dün gripin vardı bugün de 100 derece var galiba.. çaçaronda da pin-up ı kaçırdın bi hafta falan önceydi...
-
haraketli yani...güzel yaa wvalla gelince gideyim bari.takılırız olur baba...
-
takılalım da senden ses seda yok?
-
bu hafta ordaydım...resimliye gittim pazar akşamı.80ler rock party vardı.arkadaşın arkadaşı vardı gitarist..iyi çalıyodu gerçekten..nese bir ay sonra ordayım...o zman takılırız.bu geldiğimde kısıtlı bir zamanım vardı!!özel mesaj olarak msnimi varim ordan yazışırız istersen...