Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eskiler...

• gizem_cobain • 29 Mart 2005 10:39 • #457584
    grungeforever;senin 17 yaşında biri olarak eskilerin kaliteli,nitelikli,efsane olmuş müziklerini ve müzisyenlerini(bırak dinlemeyi) bilmen bile çok önemli.eğer ki cidden dediğin gibiyse benim geniş bi arşivim var bi çok tarz müzikte;sana yollayabilirim bana garmesten ulaşırsın.eyvallah..
  • faery • 29 Mart 2005 10:51 • #457585
    New York sağlam grupları

kimse kimsenin sanat yapma çabasına(özgürlüğüne) engel olma hakkına sahip deyyil..
  • gizem_cobain • 29 Mart 2005 11:07 • #457592
    + bilmemkaç
  • Nofx • 29 Mart 2005 11:26 • #457594
    New York sağlam grupları

Merak ediyorum ne zaman kendi bilgilerin ile bu foruma bir şey katıcaksın blujean okumaktan beynin sulanmış..senden kim tarihçe istedi?isteyen zaten internetten çeker kütüphanede değiliz değilmi??"Paparoach punkmetal"eheuheu:))
  • _EvildoeR_ • 29 Mart 2005 15:02 • #457611
    New York sağlam grupları

Hatta Bunu yazanların 16-17 yaşında olması çok komik ve şaşırtıcı!!!Eskilerden bahsederken 1-2 yıl öncesinden bahsediyoruz galiba!!!

ne şimdi bu yani 16-17 yaşında olanlar sadece 1-2 yıl öncesinin müziklerini mi bilir? daha öncesinde yapılan müzikleri neden dinlemesinler ya da neden bilmesinler? asıl senin dediğin komik! eskilerin müziğini dinlemek için illa o dönemde mi yaşamamız gerekiyo?
    herhangi bir konu olsaydı eski eskide kalmış der kestirip atardım bende ama iş müziğe gelince değişir! unutmayalım bugünün sağlam gruplarıda hep eskiden etkileşim sonucu doğmuştur! o yüzden kim ne derse desin eskilerin tadı apayrı ve sanırım bundan sonrada bi daha o tadı alamıyacağız!
  • Metalitan • 29 Mart 2005 16:19 • #457616
    belki eskilerden aldığın tadı alamamam birçok şeyin denenmiş olmasıdır.bugün yapılan şeyler artık klişeden öteye geçemiyor.birçok tarz çıktı çoğu şey denendi biz ise şimdi eskilerin varyantlarıyla uğraşmak zorunda kalıyoruz işte bu yüzden çok kızgınız!!!hmmmmm!!
  • YaWuZ • 29 Mart 2005 18:13 • #457635
    New York sağlam grupları

bu ne Yoawww!!Kaynak ne?hangi ansiklopediden yazdın bu uzun cümleleri BEGÜM???
  • YaWuZ • 29 Mart 2005 18:17 • #457637
    New York sağlam grupları

herhangi bir konu olsaydı eski eskide kalmış der kestirip atardım bende ama iş müziğe gelince değişir!

Wallah korktum Öyle bi yazmışınki!!Allahtan sen varsınki kestirip atmadın!

unutmayalım bugünün sağlam gruplarıda hep eskiden etkileşim sonucu doğmuştur!

Peki yarının grupları neyle etkileşim içersinde olucak??

o yüzden kim ne derse desin eskilerin tadı apayrı ve sanırım bundan sonrada bi daha o tadı alamıyacağız!

Yaoww ağlatcan beni sanki müzik diye bişey kalmamış gibi!!Yandık wallah naparız biz o eski tadı alamassak!!
  • kutay__ • 29 Mart 2005 20:35 • #457681
    aslında sorunun eskilerden ziyade ,yeni olarak bize dayatılan mainstream müziğin (özellikle 90'lar ve bugün) açıkçası pek bir şeye benzemiyor olması olduğuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. pek çok iyi grupların,müzisyenlerin sadece türkiye'de değil dünyanın her köşesinde hasır altına itilip, abuk subuk müziklerin, yaratıcılık yoksunu ama çok çok paralar dökülerek kaydedilmiş,milyon dolarlık klipleri olan saçmalıkların bakın işte müzik budur diye itelendiği bir dünyadayız.tabi sanat anlayışı çevreyle paralelde şekillenen bir olgu olduğundan bu satılan ürünleri seven yeni nesilleri de çok suçlamamak lazım. zaten kafası biraz olsun çalışanları, hayır bunlar müzik olamaz diyerek eşelemeye başlıyor bir süre sonra... sonuçta müzik formunu değiştirse de bi şekilde yaşamanın yolunu buluyor. bizim yapabileceğimiz en iyi şey tamamen eskiye saplanmadan ama bugünde yapılan iyi şeyleri gözardı etmeden müziği keşfetmeye devam etmek...
  • begum • 30 Mart 2005 14:11 • #457844
    New York sağlam grupları

bak derdin sataşmaksa iyi msn deyim senle sewe sewe laf yarışına girebilirim güzelim ha kendini 1 bok biliyo gibi milleti aşağılayarak ön plana çıkarıyosan bilemem.ama bluejean den faln yazmadım istiyosanada araştır