-
9/8 LİK bir şarkının içine(2+2+2+3düzeninde),2/4 lük cymbal gidişini nasıl oturtursunuz?Teori için kolay gelsin.Volkan Öktem yapıyo bunu...
-
Amacım kesinlikle hava atmak falan değil.Bazıları yanlış anlıyor!
-
süleymandan sorular 2...wizoo darbukada yapabiliyomusun bu dediğini :D ona göre alalım :)
-
sen kompozisyon ve teori bölümü mü okuyosun?hayır bu sorduğun sorunun cevabını biliyosan bize de söyle de müzikal gelişimimize katkıda bulun.bu arada 7/16 lık ritmi de biliyomusun? + başlığı müzikten anlayanlara soru diye koymuşsun;müzikten annayan insanlar 9/8 lik ölçünün tüm teorik bilgilerini kapan kişiler mi oluyo?yanlış anlama üstad,sadeje bilgilenmek için soruyorum..
-
katılıyorum gizeme
-
Tabii ki müzikten anlayan zat yapar bu olayları muhterem..Beni boşver, semt pazarında limon satarım ben..
Bir davulcu 9/8 lik ölçünün veya tüm karmaşık,aksak ölçülerin teorisini bilmeli ve yeşili korumalı dostum..
SÜLEYMAN
-
Farzetki ben hayatımda 9/8 diye bişey duymadım ..Ama bu 9/8 atamıycağım anlamına mı gelir!!9/8 bilmeyen davulcu olamaz diye bir kavrammı var..ama sen bu sitenin en bilgili adamı olarak ben senden tabiyki fazla bişey bilemem sen en doğrusunu bilirsin..
-
üstad eğer bişey öğretmekse gayen bunu hava atarak değilde bilgilendirici bi biçimde yap değil misen önce insanlara sağ/sol el adaptasyonları,triole,tremolodan bahsetki millet mevzuya vakıf olsun.daha tuşe ne bilmeyen bi ton davulcu var aziz dostum seni
-
hafif modüler aritmetik kullanarak.
-
Farzetki ben hayatımda 9/8 diye bişey duymadım ..Ama bu 9/8 atamıycağım anlamına mı gelir!!9/8 bilmeyen davulcu olamaz diye bir kavrammı var..ama sen bu sitenin en bilgili adamı olarak ben senden tabiyki fazla bişey bilemem sen en doğrusunu bilirsin..
Duymadısan atamazsın tabii.Ama farzedemiyorum:))