-
Yadırganması gereken müzikte solo bir partisyonun olması gerekliliğine olan inanç bence
+100 ve nokta
-
ben elektro gitarla solodan başka bişey çalınmaz demedim.. asıl amacı solodur...
Böyle bi şey de yok tabii ki.
Onur
-
baba bu adamlar bu yani tarzları bu solo filan bu erifleri bozar bekleme yani
-
-
Çünkü atamıyorlar.One solosunu atabileceklerini sanmıyorum.Ayrıca Korn dinleyenler bence dediğin coluk cocouk , kız tavlamak için müzikle uğraşan insanlar..
-
Öf be. Asıl neyin ne olduğunu ayıramadığın için ben seni çoluk çocuk sıfatına sokarım. Korn dinleyenler böyle, dinlemeyenler şöyleymiş. Öf! Azıcık düşünün de yazın be yahu. İnsan var, insan var.
Onur
-
yıllardan beri korn dinliyorum.insanları bu şekilde kategorize etmekten vazgeçin.yaran varki gocunuyosun.demekki sen müziği bi kız tavlama aracı olarak görüyosun ki başkalarının da öylre olduğunu zannediyosun.dinlediğin müzikle nası bi hava atabilirsin ki ya? senin dinlediğin müzikte belki bana kötü geliyo amam ben bilmem ne dinleyenler salaktır gibi bi mesaj asla yazmam.zevkindir saydı duyarım.herkes aynı şeyleri dinleseydii....neyse umarım bundan sonra yazacaklarını biraz daha düşünüp yazarsın...
-
ayrıca adamlar solonun kralını atabilecek kapasitede adamalr.yıllardan beri gitarist ya bu adamlar.hiç mi merak edip solo çalışmazlar.100 defa söyledim aynı şeyi ama bi daha söyleyim.anlamayan ya da anlamak istemeyen arkadaşlar var hala.
adamların tarzların da solo yok ve adamlardan solo atmasını bekleyemezsin.hem müzikte herşey solo değildir.solo atmıyor olmaları atmadıkları anlamıda gelmez.bikaç yıl gitar çalmış adamlar bile one'ın solosunu atıyoda bu adamlarmı atamayacak ya.millete laf sokmak yerine oturunda biraz düşünün.
-
KORN ELEMANLARI ONE İSİMLİ METALLICA PARÇASININ GİTAR SOLOSUNU ATABİLİR.
GİTARİST OLAN HERKES ÇALIŞTIĞI SÜRECE ATABİLİR.
KORN PROFESYONEL BİR GRUPTUR, YILLARDAN BERİ ÇALIŞAN ADAMLARI "ATAMAZLAR" DİYE DAMGALAMAN SENİN MÜZİK ÖZÜRLÜLÜĞÜNDÜR.
ONE İSİMLİ PARÇANIN SOLOSUNDA BİR B*K YOKTUR NİTEKİM.
BAYILA BAYILA KORN DİNLERİM.
"PARDON BEN KORN DİNLİYORUM, TANIŞABİLİR MİYİZ ?" DİYEN ARKADAŞLARIN MEVCUTSA UZAK DUR VE LÖLÖ YAPMA.
-
işte bir baran dan bir son nokta daha...nokta koyulmuştur...
konu düşsün...