Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sensin meleksin dumanımdan tüten...

• begum • 1 Nisan 2005 11:04 • #458255
    bir melek gökyüzünden inen
    bir aşk içimi delip geçen
    bir söz dudaklarımdan kayan
    arayıp arayıp gerilerden sezen
    sensin meleksin dumanımdan tüten
    gerçek acı veriyor
    zaman boş yere geçiyor
    zaman boş yere geçiyor
    saniyeler birbirini kovalıyor
    yerin dibinden kızgın aşk çığlıyor
    kurtarılmayı bekliyor
    meleğim seni istiyor
    aşkın sonsuz gücü
    meleğin bana verdiği sözü
    sensin meleksin dumanımdan tüten
    gerçek acı veriyor
    zaman boş yere geçiyor
    saniyeler birbirini kovalıyor

arkadaşlar yorum alalım;P nakaratlı 1 şarkı istediniz...saygılar
  • AYŞA • 1 Nisan 2005 11:22 • #458257
    BARANIM BAK SENİN ŞİİRLERİNE BENZEMİŞ:))
    hakketen güzel olmuş begümm..tebrik eder
    başarılarının- devamnı dilerim(çok klasik oldu ama)

konuşş..
    bunları kimin için yazdın?
    merak ettik:))
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 11:39 • #458263
    Baran'ın şiirlerine benzemeyemez ;)

Baran'ın onları yazarkenki ruh halini anladığımı düşündüğümden bunu söylüyorum.

Begüm şiirin bu sefer daha iyi. Yalnız nakaratlı olmasını bizim istememiz önemli değil :) Parça yapıcaksan normal bi şiirden de nakarat çıkarabilirsin. Ayrıca eski yazında da sylediğim gibi nakaratsız parça da ok var, olmıycak diye bişey yok.. (bkz. Anathema - Angelica)
  • begum • 1 Nisan 2005 11:56 • #458265
    biliyorum nakaratsız şarkılar var ama ne bileyim o gün herkes aynı tepkiyi verince şekil yapalım dedik;P bu arada ayşe aras içindi.tragedynin bateristi.ktulu; benim ruh halimide bilemezsin.evet baranın yakın arkadaşısın onun ne durumda yazdığımı,yazarken hangi duyguları taşıdığını bu yüzden biliyosundur.ama bunu yazarken yanımda yoktun ve bu yüzdende anlamaman doğal.zaten baranla benim ruh hallerimizde benzeyemez o farklı 1 karakter ben farklı;) ama sonuçta ortada 1 ortak nokta var.o ayşeyle,ben arasla;)şiirlerde onlara olan sevginin 1 yansıması
  • AYŞA • 1 Nisan 2005 11:57 • #458266
    çok garip tuncay:))
    baranın sevgilisi bendim sanki:)ne dersin:))
  • LestatWampire • 1 Nisan 2005 12:38 • #458277
    Aşkım çok güzel olmuşş.. en kısa zamanda bestelicez..bütün yazdıkların mükkemmel sende öylesin.. bitanesin..!
  • begum • 1 Nisan 2005 12:57 • #458280
    sağol aşkımmmmmmm senin beyenmen benim için yeterli;) sen benim meleğimsin ve bu da senin içindi;)
  • AYŞA • 1 Nisan 2005 13:24 • #458285
    ana bir cc_baran ayşa klasiği:))
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 13:55 • #458288
    Noluyo ya inadına mı yapıonuz? :/
  • begum • 1 Nisan 2005 14:30 • #458292
    yaws tuncay sende ayrılmasaydın hatundan abi;P hem diyosun çocukça şeyler yüzünden bitti diye.eğer üzülüyosan ortada gurur yapıcak bişi yok.zaten insanın başına ne gelirse gururdan geliyo(konuştu begum;P) ya evet ayşecim umarım bizde sizin gibi oluruz;) yani o kadar uzun sürer;) forum olduğundan çıktı;P aşk aşk aşkkkkk