-
bir melek gökyüzünden inen
bir aşk içimi delip geçen
bir söz dudaklarımdan kayan
arayıp arayıp gerilerden sezen
sensin meleksin dumanımdan tüten
gerçek acı veriyor
zaman boş yere geçiyor
zaman boş yere geçiyor
saniyeler birbirini kovalıyor
yerin dibinden kızgın aşk çığlıyor
kurtarılmayı bekliyor
meleğim seni istiyor
aşkın sonsuz gücü
meleğin bana verdiği sözü
sensin meleksin dumanımdan tüten
gerçek acı veriyor
zaman boş yere geçiyor
saniyeler birbirini kovalıyor
arkadaşlar yorum alalım;P nakaratlı 1 şarkı istediniz...saygılar
-
BARANIM BAK SENİN ŞİİRLERİNE BENZEMİŞ:))
hakketen güzel olmuş begümm..tebrik eder
başarılarının- devamnı dilerim(çok klasik oldu ama)
konuşş..
bunları kimin için yazdın?
merak ettik:))
-
Baran'ın şiirlerine benzemeyemez ;)
Baran'ın onları yazarkenki ruh halini anladığımı düşündüğümden bunu söylüyorum.
Begüm şiirin bu sefer daha iyi. Yalnız nakaratlı olmasını bizim istememiz önemli değil :) Parça yapıcaksan normal bi şiirden de nakarat çıkarabilirsin. Ayrıca eski yazında da sylediğim gibi nakaratsız parça da ok var, olmıycak diye bişey yok.. (bkz. Anathema - Angelica)
-
biliyorum nakaratsız şarkılar var ama ne bileyim o gün herkes aynı tepkiyi verince şekil yapalım dedik;P bu arada ayşe aras içindi.tragedynin bateristi.ktulu; benim ruh halimide bilemezsin.evet baranın yakın arkadaşısın onun ne durumda yazdığımı,yazarken hangi duyguları taşıdığını bu yüzden biliyosundur.ama bunu yazarken yanımda yoktun ve bu yüzdende anlamaman doğal.zaten baranla benim ruh hallerimizde benzeyemez o farklı 1 karakter ben farklı;) ama sonuçta ortada 1 ortak nokta var.o ayşeyle,ben arasla;)şiirlerde onlara olan sevginin 1 yansıması
-
çok garip tuncay:))
baranın sevgilisi bendim sanki:)ne dersin:))
-
Aşkım çok güzel olmuşş.. en kısa zamanda bestelicez..bütün yazdıkların mükkemmel sende öylesin.. bitanesin..!
-
sağol aşkımmmmmmm senin beyenmen benim için yeterli;) sen benim meleğimsin ve bu da senin içindi;)
-
ana bir cc_baran ayşa klasiği:))
-
Noluyo ya inadına mı yapıonuz? :/
-
yaws tuncay sende ayrılmasaydın hatundan abi;P hem diyosun çocukça şeyler yüzünden bitti diye.eğer üzülüyosan ortada gurur yapıcak bişi yok.zaten insanın başına ne gelirse gururdan geliyo(konuştu begum;P) ya evet ayşecim umarım bizde sizin gibi oluruz;) yani o kadar uzun sürer;) forum olduğundan çıktı;P aşk aşk aşkkkkk