Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sensin meleksin dumanımdan tüten...

• karete • 1 Nisan 2005 19:50 • #458420
    güzelde bu şarkı değil şiir olmuş :)
  • Hevyyer • 1 Nisan 2005 21:09 • #458453
    şiir falan salla güzel olMuş.yapamayanlar catlasın dersin olur biter.):)
  • chazy_chazzz • 1 Nisan 2005 21:12 • #458455
    Noluyo ya inadına mı yapıonuz? :/
    evet yaa üzmeyin tuncayı..:) ayrıca begüm işin aslını astarını bilmeden kimseninilişkisi hakkında böyle yorumlar yapma...
  • hunturk • 1 Nisan 2005 21:13 • #458456
    hhehehehehheheh sen bunu TARKANA ver tam onluk olmuş.
    çok iş yapar bence :):)
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 21:14 • #458457
    NOLUYO YA?!?!?

BUNLAR NERDEN ÇIKTI?!?!

NE SAÇMALIYOSUN??????
  • cc_baran • 1 Nisan 2005 21:26 • #458466
    Evet bu sefer dil ve anlatım adına bir hata bulamadım ama kişisel görüşümü yazıp da böyle "lay lay lom" bir topici bozmak istemem.
    İmgesel ifadelerin daha derin olsun, yüzeysel bırakmışsın.
    Tek tek alıntı yapmak istemiyorum, anlamışsındır sen.

Bu arada şarkı değil şiir..

aşk aşk aşkkkkk

Bunu da ben kullanırım hep, rica ediyorum.

Aşk peşinde bir çok şey getirir. Her biri zihninde beliren kalıpları aşarlar ve daha gerçek bir ifade ararlar lugatında. Sıkışırsın ve bu seni tatmin etmez. O zaman yarıda bırakman gerekir şiiri çünkü zihnindeki ve yüreğindeki duyguları basit kelimelerle ifade edilebilecek kadar küçük göremezsin. Çok şiir bıraktım yarıda bu yüzden. Devam edemedim çünkü olmayacaktı, yaşadığım şeyi kötü ve basit kelimelerle yazmak istemem. Ama buna tezat olarak yazdıklarımın yine de yaşadığımı ifade edemediğini düşünüyorum.
    Tuncay la ortak bakış açımız buradan gelir. Yaşanılan şeyin ne şekilde aktarıldığını ve aktarılamadığını gördüğümüzü düşünüyoruz.
    İster ukalalık deyin ister başka şey..

Kolay gelsin...
  • chazy_chazzz • 1 Nisan 2005 21:50 • #458468
    baran..büyüksün yav ne diyeyim:)

kuru kuru yaşayınca tadına varamazsın hiç bir şeyin..anlatmak isteyince de basit kelimelerle anlatabilirsin..ama eğer yaşadığın aşk diyebildiğimiz şey ise anlatmak için kelime bulamazsım ..tek kelimedir aslında "AŞK" ama genede anlatmak istersin kendini kabına sığdıramadığın gibi aşkıda kalıplara sokamazsın..yarıda bıraktığın şiirler aslında daha değerli olanlarıdır bu yüzden..ama devamını getiremeyeceğini bildiğin halde devam edersen işte o zaman tüm güzelliğini yitirir..duygularımız gibi...
  • cc_baran • 1 Nisan 2005 22:00 • #458471
    tek kelimedir aslında "AŞK" ama genede anlatmak istersin kendini kabına sığdıramadığın gibi aşkıda kalıplara sokamazsın..yarıda bıraktığın şiirler aslında daha değerli olanlarıdır bu yüzden..ama devamını getiremeyeceğini bildiğin halde devam edersen işte o zaman tüm güzelliğini yitirir..duygularımız gibi...

Ellerine sağlık yaw, anlatmak istediğim de buydu :D
  • chazy_chazzz • 1 Nisan 2005 22:32 • #458478
    :) asıl senin ellerine sağlık yav..anlatmak istediğini çok iyi anladım ben :D
  • karete • 1 Nisan 2005 22:40 • #458479
    yok yok benim elime sağlık :D