-
tabi ki yani oldukca hakl1s1n amaa..cewrene bkt11nda elinin alt1nda tum bu olnaklar olup yine bu lawuklar1 d1nleyenlerde varr...yani bu konudada bisi yapam1orzz...we birde heryer metal dnlese ortal1k bok gibiolurr...arada bi nevi düsünce fark1 var ve kmse bunu anlamadan elini sall1cakk..berbat bisi olurduu..
-
O bahsettiğin kesimden olup da o müzikten nefret edenler var.Bu tip insanlar belli bi yaşa kadar HİÇBİR ŞEY dinlemeyip imkanları el verdiğince kaliteli olana doğru yönelirler.Haftada bi kere internet cafe'ye uğrayıp burada görüş alış verişinde de bulunabilirler.
Neyse örnek vermiyim şimdi:) (mütevazı Murat)
-
yok artık bu saatten sonra yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum önemli olan kendi benliğimizi kaybetmememiz.
o "yar yar" cılar çoktan Türkiye müzik piyasasını ellerine geçirdiler bile..
YAZIK!
-
hocam sende yar olsun bitsin.
ehue
-
yok valla bence kurtulamıyıcaz biz bu tür şarkılardan yaa bazen ağzıma takılıyo varya nerdeyse kendi ağzıma sövücek duruma geliyorum
yaaa ne olucak bu gençliğin hali bir genç olarak utanıyorum benim kendi jenerasyonumdan yaaa hiçbiri gerçek müzik nedir bilmiyo birde iyi müzik yapanlara ve bunları dinleyenlere özenti demiyolar mı fitil oluyorum haaaaa
-
eskiden ben de acayip takıyodum o tür şarkılar söylenmesine..ama anladım ki bir faydası yok;artık ben de söylüyorum:D
şaka bir yana müzik konusunda çoğu şeyde olduğu gibi eğitimli değiliz..eğitimliden kastım müzikte nelere dikkat edeceğimizi hala öğrenebilmiş değiliz...