Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dünyadaki şarkıların %97 si aşk üzerine yetmezmi artık?

• karete • 3 Nisan 2005 05:13 • #458639
    nasıbi şarkı yazılabilir yazdıysan bi dinleme imkanımız varmı? ya da buraya yazıver içinde mecazi söz öbekleri olmayan parçalarını :D
  • düşyılmaz • 3 Nisan 2005 06:10 • #458643
    nerelerde nasıl müzik alemlerinde zaman HARCIYORSUNUZ anlamak güç anasını satim,
    ne yüzdesi kardeşim ne doksanı,ne yedisi?
    dünya üzerinde erişebiliğimiz insan sayısının bir okadarla çarpımından fazla,
    lafın sözün sayının yetemeyeceği kere şarkı ,müzik,ezgi var.

dünyadaki şarkıların %97 si aşk üzerine
    ymiş.
    yeter
    miş.
    amanın kurtulduk,süper kahraman müzikmen geldi!!!

yetmezmi artık?

yeter kardeşim,yeter ya.

(!)
  • cleantoneman • 3 Nisan 2005 09:53 • #458650
    doru olabılır ama polıtık sarkılarıda unutmayalım gercekten sadece rock tarzında oluyo polıtık veya daha bırcok ask teması olmayan sarkılar.........ve gercekten dunya uzerınde rock tarzı olmasa belkı de bu oran %99 olcak cunku farkındaysanız ozellıkle arabesk ve pop ta asırı bı ask yogunlugu bulunuyor neredeyse sarkılarının hepsı ask temasının uzerıne kurulu....gercekten nası bı calısmayla bu belırlı oranlara ındırılır onu bende bılmıyorum....nese herkes iyi calısmalar
  • karete • 3 Nisan 2005 12:50 • #458651
    sadece rock tarzında oluyo polıtık veya daha bırcok ask teması olmayan sarkılar.........
    yanlış
  • Ktulu • 3 Nisan 2005 13:54 • #458653
    Aşırı yanlış hem de...

Çok aptalca bi genelleme
  • Metal milita • 3 Nisan 2005 14:41 • #458660
    dünyadaki şarkıların %97 si aşk üzerine yetmezmi artık?

%100 ünü dinledin mi yoksa
  • neldora • 3 Nisan 2005 15:39 • #458676
    yeter
  • a_TAZMANİA_a • 3 Nisan 2005 16:20 • #458682
    Ya artık abuk subuk sarkılar duymaktan bıktım ben dinlemesemde gittigim yerlerde tvde vs.. calan sacma seylerden bi gun cinnet gecircem İnsanlar ne yapacagını sasırdı sanki daha sacma nasıl yapabilirim diye ugrasıyolar ?? bir album yapıp kendini sanatcı zanneden insanlar yuzunden bu oran gittikce artacak gibi geliyor bu oran ...
  • ata_core • 3 Nisan 2005 16:58 • #458691
    YETTEERR

RadicalNoise'dan bi Örnek verim. İnsan İnsana Düşman bak bana gözlerim KANN!! İnsanlar Uyansın Yeter Aşk maşk ne o be!
  • craSSa • 3 Nisan 2005 20:44 • #458722
    Aşk nedir ki abicim. Karşı cinse duyulan sevginin adını aşk koymuşlar, abarttıkça abartıyorlar. Müzik, hayata bir bakıştır. Bir yansımadır. Eğer müziğin % 97'si aşk ise hayatın da öyle olmalıdır. Ki öyle değil; eeeeeeeee... Bi terslik var o zaman. Pop müzik kalkarsa bu oran en az % 50'ye iner derim ve giderim...