nerelerde nasıl müzik alemlerinde zaman HARCIYORSUNUZ anlamak güç anasını satim,
ne yüzdesi kardeşim ne doksanı,ne yedisi?
dünya üzerinde erişebiliğimiz insan sayısının bir okadarla çarpımından fazla,
lafın sözün sayının yetemeyeceği kere şarkı ,müzik,ezgi var.
doru olabılır ama polıtık sarkılarıda unutmayalım gercekten sadece rock tarzında oluyo polıtık veya daha bırcok ask teması olmayan sarkılar.........ve gercekten dunya uzerınde rock tarzı olmasa belkı de bu oran %99 olcak cunku farkındaysanız ozellıkle arabesk ve pop ta asırı bı ask yogunlugu bulunuyor neredeyse sarkılarının hepsı ask temasının uzerıne kurulu....gercekten nası bı calısmayla bu belırlı oranlara ındırılır onu bende bılmıyorum....nese herkes iyi calısmalar
Ya artık abuk subuk sarkılar duymaktan bıktım ben dinlemesemde gittigim yerlerde tvde vs.. calan sacma seylerden bi gun cinnet gecircem İnsanlar ne yapacagını sasırdı sanki daha sacma nasıl yapabilirim diye ugrasıyolar ?? bir album yapıp kendini sanatcı zanneden insanlar yuzunden bu oran gittikce artacak gibi geliyor bu oran ...
Aşk nedir ki abicim. Karşı cinse duyulan sevginin adını aşk koymuşlar, abarttıkça abartıyorlar. Müzik, hayata bir bakıştır. Bir yansımadır. Eğer müziğin % 97'si aşk ise hayatın da öyle olmalıdır. Ki öyle değil; eeeeeeeee... Bi terslik var o zaman. Pop müzik kalkarsa bu oran en az % 50'ye iner derim ve giderim...