-
artik aldatma temas1 revacta
-
dostum ne demek istediğini anlayamadım kusura bakma... anathema şarkıyı yazıyor ve üzerine çok da güzel müzik yapıyor... yani evanescence de bu müzik yok fark ortada yani ;)
-
ben de pop mizik ''kalk'' maz derim
-
yaw dünyada aşktan daha güzel bişey var mı ki de bu kadar tartışıyosunuz bu konuyu?? topici açan arkadaşı ve destekçilerini şiddetlen kınıyorum!! pop müzikte ''aşk'' konusunun abartıldığını ve döndürülüp dolaştırılıp aynı şeylerin bize yutturulduğunu görüyorum!! ayrıca bunun dünyada olup biten diğer şeylere karşı da ''kayıtsız kalma'' havasını yarattığını düşünüyorum.. bence aşk şarkıları yapılmaya devam etsin (oranı moranı benim için önemli değil) ama farklı olsun!! şahsen ben cengiz kurtoğlu'nun ''liselim'' şarkısını mor ve ötesinin ''kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun'' şarkısına tercih ederim..
-
ya bu pop müziğe laf atan müzikal kalitesi boktan herifler yokmu hepsi bi başka salak başkalarının başarılarını popülarıtesini kıskanıyolar halbuki kendileri popüler olmak için neler yapmıyolar pop demekte popüler demek değildir bu sadece rock çı metalci ama aslında öyle bile olamıyan kendini öyle zanneden rocktan başka müzik dinlemem ayakları yapan tiplerin uydurmasıdır ya da bir müzik aleti çalıpta elektronikle yapılmış müziği kıskanan tipler bu tip şeyler uyduruyo elektronik müzik yapmakta başarı ister ama bunlar ne bilsin başka müzik dinlemiyolarki neyse çok konuşurumda başlamıyım şimdi
-
yeter...
-
aşk ın hormon çorbası olduğunu söylesem :D
-
herkez metaryalist değil aşk bir duygudur ve bir çok duyguyu yok etmiş olursun o lafı söyleyerek kesin rockçı ya da metalcisindir ıyyyy
-
evet bu kadar emo olayı yeter
-
kesinlikle karateciim.
bu arada napion görüsmeyeli yaw