Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban'ın yeni albümü "insanlar"

• zorba11 • 3 Nisan 2005 14:11 • #458657
    Kurban'ın yeni albümü ne zaman çıkıyor var mı bilen? ekim 2004 ten beri çıkacak diyolar. Galiba çok güzelmiş ve hiç kavır yokmuş bu sefer. merakla bekliyorum...
  • Nofx • 3 Nisan 2005 16:56 • #458690
    Kurban'ın yeni albümü

www.kurban.com
  • mkcervy • 4 Nisan 2005 23:05 • #458865
    Kurban'ın yeni albümü

"Yeni albüm çalışmaları son hızıyla devam etmektedir. Albüm kesin çıkış tarihi belli olduğunda buradan, forum sayfalarından duyurusu yapılacak ve forum üyelerimize email yoluyla bildirilecektir.. Sabrınız için teşekkürler.."
    kaynak " www.kurban.com"
  • X-LoMBaRDo • 6 Nisan 2005 12:23 • #459038
    Kurban'ın yeni albümü

Kurban ın punk kısmı hep hoşuma gitmiştir! Umarım iyi bir albüm olur!
  • YaWuZ • 6 Nisan 2005 16:18 • #459062
    Kurban'ın yeni albümü

Ben yeni albümünü dinledim.Önceki albümlerinden biraz farklı sayılır.

Kurban ın punk kısmı hep hoşuma gitmiştir

Bu nedemekse!!Kısım kısım punk mı olur??
  • missrocker • 6 Nisan 2005 20:04 • #459096
    Kurban'ın yeni albümü

4 gozle beklıyorum.bence gusel olucak
  • Nofx • 6 Nisan 2005 21:10 • #459115
    Kurban'ın yeni albümü

Size ne diyim bilmiyorum x-lombardo ve punker...Artık dilimde tüy bitti..Nickini punker yapıp punkçı olunmaz koçum kim kendine ben rocker'ım ben punker'ım derki bir kere???Yapmayın allah aşkına hede höde konuşmuşunuz yukarda..Yawuz ile beni nilen bilir bu müziği böyle tanıttığınız sürece benle işiniz var demektir..Sen piyasayı takip edersin dediğin adamın arşivinde 6-7 türk albümünden başka albüm yoktur..Bir kere dediği doğru hayatında kaç konser izledin??kaç kere cebinden para verip albüm aldın?Altına converse giyip punkçı olunmaz gençler..Öpüyorum sizi gıdığınızdan..Bu sitede ben varken hede döde diye konuşmayın özellikle hassas olduğum konularda..Mtv dinlemeye devam gençlik....
  • Kaiser • 10 Nisan 2005 20:30 • #459768
    Kurban'ın yeni albümü

yukarıdaki mesajlar neden silin di çünkü bilgisizce SALLADILAr abi topic açtım demin böyle insanlar sallıyor bende sallıcam bunlara edeplisinden kızılcık sopasıda bizden bunlara 3 topic arka arkaya salla ma cümleler yorumlar hatta küfürler bu ne yaaaaa
  • pUnKeR • 11 Nisan 2005 00:17 • #459805
    Kurban'ın yeni albümü

nickini nofx yapıpta nofx dinlerim de denilmez.
  • Nofx • 11 Nisan 2005 00:35 • #459812
    Kurban'ın yeni albümü

Aferin sana..Büyük bir incelikte bulundun kıvrak zekandan dolayı seni kutlarız..İkisinide aynı kefeye koyman kıvrak zekanı ortaya koymakta..Hadi giy converslerinide taximde turlayalım..Birde para isteriz milletten şarap için..Ondan sonra eve gelir blink 182 falan dinleriz heaa ne dersin??:))