-
Kurban'ın yeni albümü
abi yüs bin varmıydı yaa şarap alcazz...
-
Kurban'ın yeni albümü
senin punk bilgin nasılyaaa ne kadarda genişmiş arkdaşım istersen biletini ben alayım kurbanın konserine yeni melek"e gel bir görüşelim converse gelince ben biliyorum onu ne yapacağımı!!!!!!!
dilenciliğe gelince kendini mükemmel görenler zaten zeka dilencileridir parayla kıyaslanamaz ama korkma ben senin çözümünüm
-
Kurban'ın yeni albümü
Ne diosun bi pokh anlamadım arkadaşım..Hede höde yazmışsın ben senin çözümünüm falan ne ayak anlamadım??
-
Kurban'ın yeni albümü
diyorumki punka dilenci diyen arkadaşa kızılcık sopasını yedirmek istiyorum ama başka yerden ya ya ya
-
Kurban'ın yeni albümü
abicim saydırmışınız birbirinize yaf kavga etmeyi ne çok seviyosnz he herkez kendi istediğini dinler yazar biz kurbn dönelim
yeni albüm 29undaki konserle çıkıyomu şimdi anlamadaım bi türlü gal gibi bişi olck glba afişler sarı sarı gözümüzü alıyor çıksın artıkın bae
-
Kurban'ın yeni albümü
kurban1n ne halt yapt11n1 bilmiyorum seyimdede degil.. ama bu adamlar1n yapt11 müziii seviyorum..
-
Kurban'ın yeni albümü
bu 18 yaş sınırı ne kadar gıcık bişey ya!!!!!!!!!!!
-
Kurban'ın yeni albümü
abi kurban'ı türkiye'de şu an tek geçerim!! ilk albümleri müthişti, ikincisi biraz aceleye gelmesine rağmen müthişti.. son albüm ''insanlar'' ortalığa yıkar diye düşünüyorum çünkü bayadır hazırlanıyolarmış bu albüme ve baya da iddalılar bu hususta..
-
Kurban'ın yeni albümü
kurbana destek için herkes 29 nisanda yeni melekte olsun.Tekrar başarılar kurban.