Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

*nedir bu gothic trendi?*

• Ktulu • 7 Nisan 2005 14:09 • #459184
    Neyse bu konu hakkında epey bi yorum yapabilirdim ama tepki çekmek ve aynı zamanda genelleme de yapmak istemiyorum..

Belli bi yaş için özentilik olarak nitelendirebiliriz, büyüyünce düzelirler diyelim bari..
  • Gözdev • 7 Nisan 2005 21:40 • #459293
    manyaksnz ya... :)acayip guluyorum laf kavgalarınıza özelliklede X-loMBaRDo ya saldrmanıza.ya kaç yaşındaki sürekli küçük dionuz gerçi ben de küçüğüm ama...
  • Muddy Bank • 7 Nisan 2005 22:52 • #459319
    iste gereksiz bisiydir gelip gider merak etmeyin.adam olmas bu gotikcilerden.
  • lacunacoil • 7 Nisan 2005 23:05 • #459322
    Muddy Bank demişki:
    iste gereksiz bisiydir gelip gider merak etmeyin.adam olmas bu gotikcilerden.
    sen necisin sorması ayıp..
  • _DEATH___ • 7 Nisan 2005 23:07 • #459323
    *özentilik????

ya arkadaşlar sonuçta hepiniz birilerine özeniyosunuz dimi...daha farklı bir kelime ile ifade etmek gerekirse hepinizin bir idolü var....

x-lombardo kardeşim iyi bir konuya deyinmiş ama bazı arkadaşlar konuyu biraz saptırmış konuşulan şey gothic metal değil gothic özentileri...

herkese özenti demek yanlış... bazıları siyah giyer ve makyaj yapar ve özenti lakabı ile taciz edilirler şunu unutmamalıyız ki kimsenin içini bilemezsiniz belkide gerçekten tam bir gothic metalcidir a dan z ye biliyodur....

tabi özentilerde var onlarda fazla kafa yormak saçma zaten adları üzerinde...
  • yeşilsincap • 8 Nisan 2005 00:01 • #459357
    konuya gelirsek!!!!

ama gerçektende kızlar eskiden bronzluğa önem verip zencii gibi.en azından kahve gibi gezerken şimdi mermer beyazı surat (ki doğal değil fondötenle yapılmışsa çok itici)simsiyah gözler uzun siyah saçlar simsiyah kıyafetler... tamam da herkeste amy lee olamaz ki
    ya!!! hala gotik görünmeye çalışıp madara olan arkadaşlar; umarım tahmin ettiğim nedenlerin ilki yüzünden yapıyosunuzdur...dierinden daha mantıklı...
    1: gotik metal dinliyorum,bi de gotik görüniyim de tam olsun..
    2:ya bilmiyorum moda sandım,e herkes yapıyo,benim neyim eksik?!

*bu arada anketimin sonucunu okuyunca dumur oldum yaa... gotik kraliçeyi seçin demiştim ve amy lee-tarja turunen şıklarını vermiştim.. %58 oyla amy lee olmuş... ah ahh reklamın gözü kör olsun,bu acıyla yaşıyamam!!
  • yeşilsincap • 8 Nisan 2005 00:01 • #459358
    konuya gelirsek!!!!

ama gerçektende kızlar eskiden bronzluğa önem verip zencii gibi.en azından kahve gibi gezerken şimdi mermer beyazı surat (ki doğal değil fondötenle yapılmışsa çok itici)simsiyah gözler uzun siyah saçlar simsiyah kıyafetler... tamam da herkeste amy lee olamaz ki
    ya!!! hala gotik görünmeye çalışıp madara olan arkadaşlar; umarım tahmin ettiğim nedenlerin ilki yüzünden yapıyosunuzdur...diğerinden daha mantıklı...
    1: gotik metal dinliyorum,bi de gotik görüniyim de tam olsun..
    2:ya bilmiyorum moda sandım,e herkes yapıyo,benim neyim eksik?!

*bu arada anketimin sonucunu okuyunca dumur oldum yaa... gotik kraliçeyi seçin demiştim ve amy lee-tarja turunen şıklarını vermiştim.. %58 oyla amy lee olmuş... ah ahh reklamın gözü kör olsun,bu acıyla yaşıyamam!!
  • Ktulu • 8 Nisan 2005 02:49 • #459403
    konuya gelirsek!!!!

Ankette o şıkkın olması yanlış bi kere..

Neyse, sonuçta bu gotik trend bi zaman sonra aniden yokolucak, aynen bi ara herkesin bol pantolon ya da bahçivan giymesi gibi..

Bi ara herkes sk8er boi olmuştu Avril'in deyimiyle. Şimdi görüyomusunuz o tiplerden?

O pantolonlara ne oldu ben onu merak ediyorum şimdi :)
  • NoChristRequir • 8 Nisan 2005 11:26 • #459424
    gotik neden bir trend dir, gercekten gotik olmayanlar arasinda ? soyle ki, etrafa bakarsan gotik olanlarin %90 inin sisko kizlar oldugunu gayet rahatlika gorebilirsin. bu sevgili kizlarimiz siskoyum madem, bende gotik ya da punk ayaklarina yatiyim diyerekten siskoluklarini kapatmaktadirlar. en dogru yorum bu oldu.
  • Gözdev • 8 Nisan 2005 11:56 • #459426
    onu ben de farkettim her yerde var böyle tipler
    ama bazılarına yakışıyo yani dinlediği müzikten dolayı zamanla dış görünüşüne yansımışsa bu belli oluyo zaten ve çk da güzel oluyor...
    beyaz pudraya gelince:benim tenim bembeyaz ve 1-2sene önce herkes solaryuma falan gir diodu şimdi millet ten rengin çk güzel biraz daha beyaz yapsana dio şaşıp kalıyorum valla ama inatla eskiden bronz yapmadm simdide beyaz yapmıcm!!!