Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

*nedir bu gothic trendi?*

• nazmiyyeaah • 8 Nisan 2005 12:19 • #459428
    saçma bi konu be ahbap... bunu buraya yazman sadece aşağıdaki (direk sana yazdığım için ok direk senden bana doğru olacak) tartışmaya neden olmuş. aldığın cevaplar seni tatmin etti mi? :)))

bak sana öneri, -kızarsan buraya değil özleden garmes'ten yaz- bu soruyu özenti gördüğün insanlara, hele de PANDA makyajlı (bildiğin ayı işte) kızlara sor bizzat. geç karşısına sınava tâbi tut.
  • MeDuSa_62 • 8 Nisan 2005 15:55 • #459446
    bu soruyu özenti gördüğün insanlara, hele de PANDA makyajlı (bildiğin ayı işte) kızlara sor bizzat. geç karşısına sınava tâbi tut.

+10000000
  • karete • 8 Nisan 2005 16:01 • #459447
    http://img148.exs.cx/img148/8364/wallsite34rr.jpg

ben hiç bukadar güzel bi kız görmedim
  • Ktulu • 8 Nisan 2005 19:06 • #459459
    "NoChristRequir demiş ki:"
    gotik neden bir trend dir, gercekten gotik olmayanlar arasinda ? soyle ki, etrafa bakarsan gotik olanlarin %90 inin sisko kizlar oldugunu gayet rahatlika gorebilirsin. bu sevgili kizlarimiz siskoyum madem, bende gotik ya da punk ayaklarina yatiyim diyerekten siskoluklarini kapatmaktadirlar. en dogru yorum bu oldu.

Bence senin gözünden kaçmış...

Gotik hatunların büyük kısmı tabiri yerindeyse "taş" :)

Ama benim tanıdığım hiçbirisi şu ana kadar "sağlam" çıkmadı, ya da kendi reklamlarını o şekilde yapıyolar...

Açıkçası "kolay" oluyolar ve bi erkek olarak bu onları itici olarak görmeme sebep oluyo.

Ayrıca kolay bile olsa, bi insanın mümkün olduğunca sade makyajlısı makbuldür benim için. Bu yüzden itici geliyolar. Yoksa çok "sağlam" gotikler mevcut.. Bizzat gördüm duydum, ...... gerisini getirmiyim.. :P :))

• haRbii • 8 Nisan 2005 19:09 • #459468
    dostum harikasın! mükemmel bi açıdan bakmışın olaya :)) ama kesinlikle katılıyorum kızlarla gotic arasında kurduğun alakaya...
  • hardrockerbabe • 8 Nisan 2005 19:38 • #459482
    ya bugun uye oliyim dedim bi arkada$imi gordum sitede gezerken belki bir $eyler vardir diye ama daha ilk okudugum forum postundan sonra sanirim birakicam burayi (: neyse oncelikle cradle'i (ya da creddle nasil diyorsaniz) gothic metal sinifina sokan arkada$lara hayret ediyorum.tek kelimeyle deh$ete du$tum.butun postlara baktim ve bi ki$i de dememi$ "hafiz cradle gothic degil" diye.biz kendi aramizda onlarin yaptigi muzige melodik black metal diyoruz ama tabi creddle'i bilemem.yuksek musadenizle "gachayim" ben.
  • lacunacoil • 8 Nisan 2005 19:45 • #459487
    aferin
    10
  • deprofundis • 8 Nisan 2005 20:14 • #459495
    ben gördüm:)
    ama hakkaten de hoş hatun ya!
    taparım ben böylesine!
    ehüehüheu..
  • metaligirl • 8 Nisan 2005 20:57 • #459508
    oncelikle cradle'i (ya da creddle nasil diyorsaniz) gothic metal sinifina sokan arkada$lara hayret ediyorum.tek kelimeyle deh$ete du$tum.butun postlara baktim ve bi ki$i de dememi$ "hafiz cradle gothic degil" diye.biz kendi aramizda onlarin yaptigi muzige melodik black metal diyoruz

abi var ya.... buna gülemiyorum bile....
  • metaligirl • 8 Nisan 2005 20:58 • #459509
    gothic deyince bu arkadaş ne anlıyo çok merak ettim :))