-
üniversite yüzünden grubu dağıttık nasıl birleşiriz..özellikle grup elemanları birer virtüöz dü..
-
üniversiteden sonra birleşirsiniz..
-
Keremcim o virtüöz benim değilmi??Şaka maka hakkaten nasıl birleşecez??:)) bıktım öğrenci hayatından bulaşık çamaşır bana göre değil.İnsan kendi pokunu yıkayınca anlıyoo değerini..Kerem bizim gitaristimizdi kendisi saniyede 1500-2000 yakın nota basar..:))Tek dezavantajı teninin mısırlı şarkıcılara benzemesi..Ahh özledim ulann kereta :P...Ama nuri yeter bana..:))
-
fatihcim seninde benden kalır yanın yoktu hani..o bass gitarı tutuşun dün gibi aklımda hala..T cetveliyle Bum bum diyişlerin hala kulaklarımda..ama bass gitarda yeni bi çığır açtın ortaya attığın o ters alt pozisyon tutuşu yok mu?...Duman ın bass cısı bile seni talit ediyor.neyse..bass gitar da bir eksiğin var onu söyliyim..ama birazdan
-
olm o da ayır bi yetenek.tabi benim kadar olmasada keremde iyi gitar çalardı (offff tam ezdim hee)olm şaka maka gerçekten bende çok özledim yaa.ben şahsen hala pişmanım geldiğime ama..okuldan sonra dağıtıcaz artık.ama ben nofx gibi bir basçıya sahip olduğum için hala kendimi şanslı hissediyorum.yawuz desen ayrı bir deha ayrı bir usta...ama bir kerem var ki allahım o neydi öyle helva gibi çalıyordu şerefsizim...nuri ye de selamlar bu arada...
-
Evet YaWuZ'uda unutmayalım kendisi istanbuldan sonra sakaryadada kızların sevgilisi :P..Adapazarının eskitemediği davulcu :))Önder desen kendisi yani jijipaşa kendisi cem karacadan sonra gelen en çatal sesli solist+gitaristtir..
-
ya cocuklar..hepiniz iyidiniz fala filan ama..bi kusurumuz vardı..neydi biliyormusunuz?bizde ruh eksik ruh..bu konuyuda irdeleyin bakalım biraz
-
eeeakdeniiiizz akşamlarıııığğııı bğğiiir başkaaa oluyoorrrr...
-
ruhu çağırırdık önemli değil. o kolaydı yani..
-
ne ruhu beaa o senden kaynaklanıyodu.Şimdi biz babalar gibi çalıyoruz ruhlu muhlu:))
Neyse bende sizin hakkınızda bişeyler yazam;
kerem atay Kerem(gitar):Kapkara ebijinüj tipi hariç gayet iyi bir gitaristtir.
Jijipaşa Önder(Gitar+Vokal):Kızlar konusundaki başarıslığı hariç çok pis söyler ve çalar abi öyle böyle değil.
Nofx Fatih(bass):İğrenç uzun saçları ve saç taramaktaki yeteneksiz hali dışında kendisi sakaryadaki 1-2 bass cıdan biridir.Hatta şöyle diyim sakarya da 10-15 grupla çalışan bi dallamadır.