-
gruplarda hep birisi grubun başı olmaya çalışır bizim grupta ise bu kişi ne hikmetse hep fatihdi sadece bass çalardı ama her şeye karışırdı..tamam iyi çalıyorsun ama bırak artık başı çekmeyi.bence bir grupta başı gitarist almalı..neden?...çünkü...bass ın bi hikmeti yoktur..ama gitar öyle mi ya..bütün performansı gitar yönlendirir..solist bile gitarın yanında sönük kalır..gitarsız bir hiçsiniz olum..hala benim gibi bi gitarist bulamdınız.
-
tamam madem herkes tanıtıyor diğerlerini ben niye yapmıyım diye sordum kendime.....
Kerem: şunu çok büyük bir samimiyetle söylüyorum tarzı ne olursa olsun her gruba lazım bir gitarist.yetenekli bir arkadaşımızdır.bana göre en büyük artısı çok uyumlu olmasıdır.hiç ses çıkarmaz.kuzu gibi biri.
Yawuz:bana göre şu anda Sakaryanın en iyi ve en yakışıklı davulcusu(bana göre).tabi yukarıda benim için kızlar hakkında bişey yazmış ama anlamadım.inşallah anladığm gibi değildir.davul satın alma yönünden çok ŞANSSIZ bir arkadaşımızdır.neye elini atsa kurutuyor.
NOFX(Fatih): İşte grubun ve bu sitenin medhar-ı iftaharı.yawuzun fatihin saçları hakkında söylediklerine tamamen katılıyorum.yok sakaryada fatih gibisi.bunun aksini iddaa edecek birini tanımıyorum.sakarya dört grupla birden çalışıyor.fatihinde tek şansızlığı bu sitede yaşına bakmadan müzik muhabbetine giren ÇOCUKLAR.ya resmen çocuklar geliyolar fatihle pok yarıştırıyolar.
-
Ne yani iyi olmak suçmu?sizin bir yanlışınızı görünce söylüyodum ama sizin bir yanlışınız olmuyorduki elli tane hatanızı görüyodum.Sustum sustum patlıycam artık:))))
-
bu mesaj cok tepki gördüğü için düzeltilmiştir..saygılarımla..rahatsızlar adminstratör..:)
-
Evet size grubun favori parçalarını yazıyorum:
1-Akdeniz akşamları(ibodan veya haluktan)
2-Armağan(Hande Yener)
3-İsmail Y.K(her şarkısı)
4-Güllü(hay benim gacım)
bu kadarı herharde grubun kalitesini ve farkını ortaya koyuyodur:)))
-
virtüöz olmalarıyla konunun ne alakası var bi konu aç sadece şunu yaz grubumdaki herkes virtuözdü ....
-
ya karete biz işin gırgırındayız:))sende haklısında
-
arkadaşımız sadece grubuyla ilgili bilgi veriyor.yani yanlış yaptığı bişey yok.kötü bir niyetide yok.
-
ya gırgır mı kaldı.pek okumuyorum artık lemanı arasıra ama pengueni herhafta tabi ki. allahım yaa
-
gırgır yapıyosunuz ya da yapıyoruz ama sabah arkadaşın birisi amator grup kurmuş hepsi okumuş hatta okuyan çocuklar bir emek sarfetmişler site açmışlar adam foruma bişeyler yazdı kimsenin ...kinde değil geyikte yapacaksanız bari bazı şeylere destek olmak için yapın o forum konusu ayakta kalsın neyse ...ktir edin