-
-
neyse sadet olarak ben o iyi bu kötü demiyorum.sadece müzikal ilgi alanı geniş olan insanlara da biraz daha yönelik bi haber sütunu oluşturulamaz mı diye merak ediyorum
-
Elektronik müzikle ilgili haber eklenirse yayınlanmaması için bir sebep yok. Bu konudaki içeriğin az olmasının sebebi elektronik müzikle ilgili üyelerin pek aktif olmamasından sanırım.
Örneğin elektronik yazıp ufak bir arama yapınca çıkan sonuçlar:
http://www.garaj.org/arama.php?tip=haber&arama=elektronik
-
-
kimse için stün mtün göremiyorum ben arkadaşım.
haberini yaz gönder çıkar o stünda zaten..
müzikal ilgi alanı geniş olan arkadaşlara daha geniş müzikal ilgi alanı ayıran, parsel veren,arsa satan bir site bulmak gerek..
o müziğin bu müziğin sitesi mi bu?
hatta br müziğin sitesimi bu artık(!*)
benim yaptığım müzik de burda iş görmüyor,
ben yayıyorum yine de ama..
konuşuyorum işte bak yine de..
sen yaz haberini sevgili kardeşim, o stünda görmek dileğiyle..
-
işte evet yaaa.böyle anlaşabilir insanlar.sağolasınız.hönkürmeden mesaj attığınız için.ve sanırım haklısın nem.biraz bu tarza yakın olan insanlar bu siteyi fazla kullanmıyorlar ama yine de bi kaç kişi de olsa burdan haberleri almayı isteyen vardır ayrıca tarzların ne önemi var.mesela ben geçen sene cırt olan therapy konserlerinin tekrar olacağını öğrendim .gider miyim bilmiyorum .ama yine de farklı alternatifler insanı monotonluktan kurtarır
-
İnsanların tarz takıntıları ve fanatizmleri tamamen farklı bir konu, hatta bu forum neredeyse tamamen bunun üzerine kurulu bir örnek gibi bir şey :) Neyse ben daha fazla konuşmayayım..
-
e ben zaten hangi foruma yazsam ya da başlık açsam holiganlar direkt tepemde.ben de özgürce fikir beyanında bulunmak istiyorum :( cry
-
kimden bahsettiğin hakkında bi fikrim yok ama ucu bana dokunuyor.
ilk olarak lafıma bence diye başladım. kendi görüşümdür; beğenilir ya da beğenilmez, sadece cevap yazmak istedim! herhangi bir hologanlıkla alakası yoktur. dinlediğim müzik türünü ve dinleyicilerini savundum
ikinci olarak da infonda böyle bir yazı olması bir metal dinleyicisi olarak bana dokundu ve bu düşüncenin saçma olduğunu söyledim. yine kişisel görüşümdür; emek harcanmadan icra edilen bir müzik türünün yüceltilmesi( her ne kadar emek var desenizde diğer müzik türleri özellikle beğenmediğin metal yanında sifirdir) ve metalcilerin böyle aşağılanmasına gönlüm el vermediği için böyle bir yazı yazmıştım.
bu insanları holigan olarak görmeni ve yazdığın yazıyı bağdaştırınca senin de söylediğinden farkın olmadığın ortada
-
valla onu bunu bilmem ama, sen gidip komünal bir yaşantıyı öven, kendi içinde kardeşliği yaşatmak için yüzlerce şarkı yapan, manowar falan gibi kendini bu camianın kralı olarak gören gruplara sahip(bak dikkat ettiysen bu camia kendine kral seçer, kan içer falan) bir camiaya laf atarsan baştan kaybedersin zaten. e nası kaybedersin, üsluptan kaybedersin, hiçbir metal insanı gidip bu laf niye bize atıldı diye düşünmez, höbbedenek dalar insana(höbbedenek tarifsiz korku ünlemidir)
benden söylemesi