Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

gitarist:Eren kömürlü(herkes iyi müzik dinlemeli)

• nere • 8 Nisan 2005 23:22 • #459538
    merhaba birkısmınız belki duymuştur...bu günlerde yeni piyasaya atılmış ve çok sağlam bir gitaristten söz ediliyor.adı Eren kömürlü daha önce birçok grupta gitar çalıp istediğini bulamayınca solo bir proje gerçekleştirmek istedi..eren kömürlü band ile 30 mart ankara saklıkent te ilk konserini verdi.bu eren kömürlü band projesinin ilk konseriydi...sahne performansı ve üstün gitar tekniği ile göz dolduran eren kömürlü serdar öztop,cem köksal..gibi isimlere ilerde sağlam bi rakip olacağa benziyor.....eren kömürlü solo projesinde "sokak kedisi "adlı demoyu çıkardı video ve bir demo çakışmasını da yapıp artık biraz daha piyasaya sağlam ayak bastığı zaman çok sağlam bir albüm düşünüyor...konserlere doymayı düşünmeyen eren kömürlü'nün nisan ve mayıs ayı içinde ankarada büyük organizasyonlar içinde yer alması düşünülüyor..bunun dışında bi takım kaliteli barlardada eren kömürlü yü dinleyebileceksiniz...şu anda yer falan yazmıyorum çünkü devamlı yeni etkinlikler ortaya çıkıyor...eren kömürlü band da davulları talat oflaz,bas gitarlarıise saykan sanin çalıyor...
  • andresson • 9 Nisan 2005 00:06 • #459541
    kardeşim neden kendi reklamını başkası yazıyor gibi yapıyorsun ?
  • sdqantaris • 9 Nisan 2005 00:12 • #459542
    Senin bilimum alakasız yerlerde (Başkalarının konser haberlerinde, alınık satılık ilanlarında vb.) yaptığın abuk subuk reklamlara bir tanesi de burada eklendi. Hepsi ayrı bir hadiseydi ve komikti, noktayı da bu koydu.

Şimdi de adam kendi nickiyle başkasının ağzından kendi reklamını yapıyor. Arkadaşım sen dünyanın en iyi gitaristi olsan, bir gün Malmsteen'den, Satriani'den, Vai'den, Johnson'dan şundan bundan daha iyi gitar çalsan, hatta dünyanın en kaliteli albümünü kaydetsen ben yine gülerim sana. Neremle hem de, söylemiyim.

Senin gibi tevazüden uzak ne oldum delileri de beni deli ediyor. Sen müziğini yap ve sus. Senin yaptığın müziğin iyi olup olmadığını başkaları değerlendirsin, senin Cem Köksal ve Serdar Öztop'tan sonra gelip gelmediğine bırak başkaları karar versin. Tabii bunu yapabilmek için önce tevazüden nasibini almış olman, her zaman daha iyisinin olabileceğinin farkına varman gerekiyor. Çalın gülüm siz, takılın, eren kömürlü band kurun, konser verin. Ben almıyım. Alana da dokunmayayım. Kimin iyi olduğuna da çalan değil dinleyen karar versin. Müzisyen adamın da götü yere yakın olsun mümkünse.

Kaygı, baygı.

Onur
  • düşyılmaz • 9 Nisan 2005 00:21 • #459543
    konserlere doymayı düşünmeyen eren kömürlü

Kaygı, baygı
    +1

komedi,sancı,kasıntı..
  • Ktulu • 9 Nisan 2005 02:44 • #459563
    nere mi nere mi :D

Moahhahahaha!

Ben de büyüyünce Malmsteen gibi olcammm!! :PPP

Poahhahaha
  • karete • 9 Nisan 2005 02:59 • #459573
    adam adını silmeyi unutmuş profilinden :D ya da yzdığını hatırlamıyo
  • Nofx • 9 Nisan 2005 12:02 • #459609
    Abi çok güldüm yaoww haber muhabirleri gibi yazmış birde hani spor haberlerinde derler yaa "sakatlığı geçen hasana 3 gün yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı hasan yaptığı açıklamada hede höde dedi"aynen bu şekil gitmiyormu yazısı.

Allah yolunu açık etsin..Konserine gelecem en önde durup iç çamaşırımı atacam sana söz...:))
  • nere • 10 Nisan 2005 13:07 • #459725
    tabi şuanda kendimi ben anlatıcam herhengi bir menejerim veya sponsorum yok,,,ayrıca zaten bende kendi anlattığımı gizlemiyorum ama eren kömürlü sadece ben değilim eren kömürlü band dan bahsediyorum ve bu grup 3 kişi konsere doymayan da yine bu 3 kişi en yakın konser 17 nisan ankara garage da müziğimizi dinlemek isteyen gelsin...
  • karete • 10 Nisan 2005 13:24 • #459728
    sıkışma
    bu günlerde yeni piyasaya atılmış ve çok sağlam bir gitaristten söz ediliyor
    kendin yazdın bunu piyasada geçen benden bahsediliyodu yaw
    gitaristden demesen neyse hem piyasada bahsediliyosa sen nıye tanıtıyosunkı
  • cc_baran • 10 Nisan 2005 21:30 • #459782
    sahne performansı ve üstün gitar tekniği ile göz dolduran eren kömürlü serdar öztop,cem köksal..gibi isimlere ilerde sağlam bi rakip olacağa benziyor.....

gitarist:Eren kömürlü(herkes iyi müzik dinlemeli)

bu günlerde yeni piyasaya atılmış ve çok sağlam bir gitaristten söz ediliyor

Eren sen napmışsın yaa ??
    Bu ne burnu havadalık, şımarıklık ??
    Bırak müziğine, yaptığın işin güzelliğine başkaları karar versin, başkaları hayranlık duysun.
    Kendinden bir başkasıymış gibi bahsediyorsun, yaptığın reklamlarda alçak gönüllülükten uzaksın, eren kömürlü şudur eren kömürlü budur piyasayı dağıtacak şöyle yapacak böyle yapacak kral gitaristtir falan modunda bir ton şey.
    Noldu alemin en baba gitaristi mi oldun hayrola ??
    Alman firmalarının eren noolur gel diye peşinden koştuğu adam mı oldun yoksa ??
    Ankara rock kitlesi kapının önünde mi yatıp kalkıyor ??
    Sen kendine hayransın eren, antipatik davranıyorsun, insanları kendinden uzaklaştırıyorsun, yanlış tanıtıyorsun kendini, işini yanlış yansıtıyorsun insanlara, çok puan kaybediyorsun eren.
    Senin hakkında sen değil insanlar yorum yapmalı, müziğini onlar değerlendirmeli, onlar söylemeli "aaa, gitarın şarkı söylediği bir müzik" diye.
    Hiç kızma, bozulma ama durum bu.
    Hakan abi ne diyor bu olaya çok merak ediyorum, bir ara uğrayacağım zaten.