-
ya eren ne deyim ben sana ya!okadar anlatmıyormuyuz olum sana!böyle şeyler itcidir!dinleyiciler hoşlanmaz megaloman admlardan diye!
kendine yazık ediyorsun kardeşim.bırak kendi reklamını yapmayı da sen sadece müziğinle uğraş!gitarınla uğraş!
bir müzisyenin tek reklam aracı müziğidir.
senin yaptığın bu işleri mi moktan anlamayan sadece ön plana çıkmaya çalışan insanlar yapar.sen böyle mi görüyorsun kendini.
umarım kendine bir çekidüzen verirsin.yoksa yazık olur sana!
-
ya madem iyi bir gitaristsin neden böyle bişeye ihtiyaç duyuyosun yaptığın şey çok çocukça
-
ben arkadaşlarımdan böyle şeyler duymaya dayanamazdım.
netekim o durumda kendime bile dayanamazdım heralde,
megoloman sololar atarak,
egoist konserler de bulunmak
amanın bir de bunun reklamını yapmak
annem annemm , birde kendi ağzımdan
aboo, üstelik başkasından bahseder gibi..
wışşhhh..!
yolun açık olsun kardeşş.. allaha yakın , bana uzak derler ya.
aynen öyle.
neme lazım, ankara küçük yer..
-
hiç uzak değil düşyılmaz hele bugünlerdeaynı fakültedesiniz:P
-
hacı sen ne yaptın yahu eyvallah bilmiyorum belki iyi çalıyorsundur da kendini niye millete maskara ediyordun . ya en azından bir arkadsaşın yazsaydı bu yazıyı vallaha her satırı ayrı komik kolay gelsin çalışmalarında.
-
düşyılmazı yakalayıp dövüyomuş :D
-
hah bir de bunlar türemiş... bu arada selam olsun dostlara....
-
çok mütevazisiniz efendim
-
erencim cidden senin adına çok üzüldüm..bu derece çocuksu triplere girmemeliydin..birçok şeyi çok abartıyorsun..megalomanlığın sırası değil..yerinde olsam bi başkasının yorumlarıyla ayakta durmayı yeğlerdim.kendini alkışlıyorsun,bir başkası değil..serdar öztop un idollerin arasında olduğunu söylüyorsun ve neye dayanarak ona sıkı bi rakip olacağını yazabiliyosun daha şimdiden?sonuçta kendini kandırıyorsun..en azından gitarına saygın olsun birader..
yine de başarılar dilerim..
-
en azından gitarına saygın olsun birader..
mesele bu işte..
ben şuna inanırım, biz haksılık yapıyorsak bile, ya da o haksızsa bile
hayat , müzik
karşılığını verir hep insanlara.