Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ilk şarkım:)

• karete • 9 Nisan 2005 03:05 • #459577
    sesimi duyan varmııııııııııııııııııııııııı

ışığı yaktım bu sefer perdelerin oynadığını farkettim pencereyi sıkı sıkı kapamaya gittim giderken ayağım gitar kılıfına takıldı gitar düştü kaldırırken kafamı masaya vurdum bişeyler oluyo ner ya da onur üsküdara yaınsanız bizde kalın bugun :D valla diyorum ha hsktr ölüm marşı çalıyo winampta
  • sdqantaris • 9 Nisan 2005 03:06 • #459578

Ben Ankara'da kalıyorum ama 1 ay sonra İstanbul'a taşınıcam iş sebebiyle. O zaman kalıcam sizde. Bu geceyi yadedicez.

Onur
  • karete • 9 Nisan 2005 03:07 • #459579

1 aya kadar ben altıma yaparım abi
  • ner • 9 Nisan 2005 03:08 • #459580

ben hisarüstündeyim de, gelene kadar ölmezsin di mi...? bana bi şey olmaz galiba, kötüye olmayacağı babında
  • sdqantaris • 9 Nisan 2005 03:11 • #459581

1 ay tut gelicem ben. Bak benim de perde oynuyor. A pencere açık? Aman allöhim.

Onur
  • karete • 9 Nisan 2005 03:11 • #459582

Not 1: Yalnız şu yazının altına isim yazma ile ilgili yazdıkların battı bana biraz. Laf geçirmişsin sanki bir yerde?
    yok estafurullah sen gelmeden öncede demiştim ben o lafı sana özel bişey değildi

ya şimdi yatıcam uykum geldi ya da bilerek uyumamı isteyen güçler var etrafımda yorganın altına girip sırtımı duvaramı yaslıyım yoksa yorganın üstünde yatıp gelen tehlikeden haberdarmı olayım
  • sdqantaris • 9 Nisan 2005 03:14 • #459583

yorganın altına girip sırtımı duvaramı yaslıyım

En iyi yöntem bu. Ben sırtım duvara değmezse ya da duvara bakmıyorsa huzursuz olurum. Öyle kocaman bi odada mesela masayı duvarı doğru yaslayıp duvara bakarak oturamam. Rahatsızlık. Sanki arkadan her an biri gelip aleti beyinciğime çakacakmış gibi gelir. Püsükolöjih dengesizlik. Yatarken de sırt duvarda uyurum.

Onur
  • ner • 9 Nisan 2005 03:15 • #459584

ben gelmiyim yani... e napalım artık, kötü güçler gelsin bari(ulan şeytanın önde gideni oldum kendi kendime, töbe...)
  • karete • 9 Nisan 2005 03:16 • #459585

ya ama duvarın biraz uzerinde pencereler var :( ve sokak lambası çalışmıyo aksine guggg guggggg diye enteresan bi kuş sesi geliyo

yaşadıklarım gerçektir
  • sdqantaris • 9 Nisan 2005 03:18 • #459586

Moda girdin sen iyice. O zaman odunla uyu. Dokunan olursa refleksen çakarsın kafasına. Anne baba da evde yoksa daha hayırlı olur bu davranış.

Onur