-
sesimi duyan varmııııııııııııııııııııııııı
olm öyle perisel şeyler söyleyip beni korkutma hem şeytan belki iyibiridir(inşallah) ne diyorum ben ya
-
ya benim babam korkunç zaten gece görürsem bayılırım
-
O zaman uyu odunla bir şey olmaz. Ona denk gelirse meşru müdafa ya da zaruriyet halinden yırtarsın. Etrafım tanımlayamadığın güçler tarafından çevrilmişti hakim bey ve değişik kılıklarda bana lölö yapıyolardı dersin. Ben de babamı tanıyamadım ve çaktım anında odunu dersin. Fantezinin önce gideni oldu bu da iyi.
Onur
-
lan hişt onur ner yattınızmı ses verin iki adam yollayın bari foruma tufan senmisin
-
karate metin ol... boşver sen onları(tütsü yaktım, set the controls for the heart of the sun falan dinliyorum)
metin ol, cidden
-
Oha süper alakasız ama aklıma bir şey geldi. Karete sen tombik bi insan mısın? Zenci olsan da olur.
Onur
-
çok iyi ya. müthiş vallahi.(bak nasıl yumuşutuyorum o gergin atmosferi :P)
ulan şarkı yazdık güme gitti.
-
yok ya alakam yok yanlız zencileri severim yav boynum bükük yazıyorum sanki monıtorun arkasında bişey var
-
Zenciler ve tombikler hep en önce ölür slasher tarzı filmlerde. Yahu kendimden utandım, Jesus Christ Super Star'da Miles Davis de çalıyormuş. Bilmiyordum. Ölmek istiyorum.
Onur
-
hmmm. bak ne öneriyorum sana. bi penguen düşün, senin o uğurlu hayvanını. (nerden çıkardım bunu ben). neyse, o seni koruyacaktır emin ol. bak benim bi öküzüm var, devamlı koruyo beni içten içe