-
sanal sanat,suni sanat,sentetik sanat,elektronik sanat,pilli sanat
bi kere sentetik suni ya da elektronik seyleri sevmiyor olabilirsin ama bugun kullanmak zorundasin hayatinda,kullanmiyorum dersen yalan olur,ben bayilmiyotum teknolojiye,ama emek var bu iste,bi goruse saplanip arkasinda deli gibi durmak baska,yapip da gorup de emek verildigini anlamak baska
-
al sana kooocaman bir yalan..
kullanıyorum kardeşim kullanmıyorum..
allah allah yau!
biryerlerde bedava dağıtıyorlar mı böyle emin konuşma paktleri falan
''2dakikada emin konuşun''
''bonus hemde fransızca''..
ben gitarlara bile gıcık oluyorum ''lir'' in ne oldugunu hatırlayınca sen ne diyorsun bana.
yabanın tekiyim,geriden geliyorum,tarık mengüçün perküsyonlarına kurban olurum da
öyle
kimyasal deney yapar gibi müzik yapmam.
-
ya tabi ki kullaniyosun ya,bilgisayar kullaniyorsun ya,illa ileri teknoloji mi dedim ben,bal gibi de haytimiz yapay kardesim,senin de benim de
-
SUS YAPAY KARDEŞİM.KENDİNDEN BAHSET. BANA ''SEN DE'' DEME RİCA EDERİM.
HOŞGÖRÜ SABIR SELAMET ŞİMDİ KAÇACAK ELİMDEN DAĞLARA TAŞLARA HAA!
BİLGİSAYARLA MÜZİK Mİ YAPIYORUM BEN !!
TÖÖBEEEE!!
HADİ..
HADİ..!
-
teknolojiyi kullaniyorsun dedim
kullanıyorum kardeşim kullanmıyorum..
allah allah yau!
dedin,bilgisayda muzik yapmiyorsun anladik ama kullaniyorsun hayatinda var inkar edemzsin kardesim arabaya biniyorsun karsinda pc,dunyanın obur ucundakı grubu dınle,sonra kullanmıyorum de,tartismaya bile kapali,bi de su var,senden daha az yapayim eminim,ben inkar etmem en azindan,varligindan rahatsiz olmak ayri teknolojinin,sunu bi anla
-
TÖÖĞĞĞĞĞĞBEEEEEEYYY!!
diyoeum ya sebgili kardeşim tartışmaya kapalı yobazın tekiyim
tartışmayalım.
konu müzik değilmi.
teknolojiyi tuvalettede zıcarken de kullanıyoruz ,aşikar!!
müzikte .. mü zik te..
kullanmıyorum.
bir fiil müzik yaparken kullanmıyorum
1yıldır elktro gitar bile çalmıyorum.
hadi sus.
ben de..
-
tamam susuyorum ben,biraz yapay muzik dinleyeyim ben,artik hatebreed dying fetus falan dinlemiyorum zaten,yokmu tiesto dub tıs club ortam akalım soyle?
ya kardesım dying fetus bile teknolojiyi bilmem napiim derken processor e basmiyo mu? biseye karsi koyarken celisiyor insanlar bunu anlatmaya calisiyorum,ama yok sustum ben doru ya
-
Bizim memleketimizde böyle işte beden gücüyle iş yapıldığında emek oluyor, aklını kullanıp iş yapıyorsan emek sayılmıyor.
Adam gibi bir aranjör, bir albüme aylarını veriyor geceli gündüzlü. Ve de herkezin kaydı ve mixi elektronik olarak yapılıyor. Protools sağolsun.
Dip not:
Bu arada bir çok rock grubu kayıtlarında davullarını sample olarak kullanıyor. Sample davul mutlaka elektronik set olmak zorunda değildir.
-
ya arkadaşlar bayağı hararetli burası ya :)
her ne kadar hiç birimiz müzik otoritesi olmasak taki ben ce kimse olmamaz alıntıyı yapam hemen
steve vai japonya konserindeyken spiker soruyor " bir müzik otoritesi ve gitarı bitirimiş biri olarak günümüz müziği" ya da buna benzer bişey di işte onu soruyor
steve vai " ben gitarı sadece çalmaya çalışıyorum iyisin diyorlar , müzik otoritesine gelince kimse müzik otoritesi olamaz , günümüz müziğinden kastının ? eğer...." diye gidiyor neyse
ben de kendi düşüncemi söyleyeyim bence de
sadece eline bilgisayarı alıp dımtıs diye tabir edilen müziği yapmak ayıp ya . yani şu an piyasadaki kastettiğim şarkılara baksannıza
kadın pop şarkıs söylüyor ağlamaklı şarkı
alt yapı dımdıs dımtıs diye gidiyor :) yani
herşer bir yana gerçek ses gerçek bence müziği yaparsın aranjör aranjesini yapar herkes kendi işini yapsın
emek olayına gelince güç ve zaman harcanan herşey emektir .
ama müzik ...
değil mi yaaa