-
Hay ağzını öpem!
Cliff,Chuck,Hendrix..
Ayrıca heavy metal in kurucu grubu Black Sabbath 85. sırada..
hhahaha eminem in arkasında...
Nerden alıntı bu liste biri bilgi versin bana!
-
Cliff,Metallica, nasıl olmaz??? Nirvana bile alınmış... Bu listeyi yapanın aklından zoru olmalı, adam resmen bi konu açiimde nasıl olursa olsunculardan...
-
Lan Death nası olmaz!!Chuck baba gibi bi müzisyeni yazmayın gidin yok dr.dre,tupac cart curt onnarı yazın ne diyim daha! Ayıp ayıp! Yannış görmediysem Metallica ve Iron Maiden da yok listede.Siz eniyisi direk bu topici silin abi milletide uğraştırmayın 100 kişi okumakla!
-
ben de okudum bu haberi, guns n roses 92. ya, adamlar yüzyılın en sağlam şarkılarını yaptılar...valla bence bu sıralama yılın dumurları arasında kafadan birinci...hayret bi şey ya guns ya, 92. ya...rezalet valla gidip şikayet edicem...
-
:)
-
Bu listeyi rolling stones dergisi yapmıştır..ikide bir sormayın..nerdeyse topiği sen açtın sen mi yaptın diye soracaksınız..
haberi garaj haberler kısmında okuyun..Çok önemli bir jüri yapmış soylenilen...
-
yok abi ne hıyarı sonuna kadar haklısın..
-
ya bu listeyi hazırlayanları bir bulsam elimde odunla kovalarım valla!
yüz ölümsüz müzisyen(!)heheh..
merak ettim beethoven,mozart,paganini,bach,chopin,vivaldi,... gibi üstadlar nerde!!!hehe..komik ya!bunlar yok eminem var!ya gülmekten ölecem ya!listenin yanlış olması bir yana adamlar bari doğru düzgün sıralama yapsalardı.bu adamlara sadece şunu diyorum:
hebede hübede hüp hüp!!!
-
way radiohead'im girmiş listeye!! muse nerede muse??
-
yukarda yazdıklarım çıktı hep :D