Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

###100 ÖLÜMSÜZ MÜZİSYEN###

• ner • 23 Nisan 2005 04:15 • #461559
    tabii liste kimse için tatmin edici değil, hele ki benim için şu haliyle bomboş. ama listenin oluşturuluş biçimi eksiklerin nedenini açıklıyor az çok. bu listedeki gruplar 100 müzisyene sorularak oluşturulmuş. mesela PINK FLOYD listede yokken cream'i listeye sokan kişi roger waters. yani o yüzden burdaki tüm cevaplar çok fazla kişisel, fazla ilgilenilmemesi gereken bir liste. ki biliyorsunuz, rolling stones gibi şarlatan bir derginin bu tür provokasyonlarını önemsememek lazım:P
  • death_glory • 23 Nisan 2005 08:07 • #461560
    bi kere YAVUZ ÇETİN bu listede olup,1. sırada yer almalıydı... ama onun suçu da "bu topraklarda doğmuş" olması... ya bu listelere fazla aldırış etmemek lazım.. bi çok üstadın orda bulunmamasına rağmen mesela nirvana gibi tüm şarkıları aynı ritim ve akorlarla çalınan, müziğe önem vermeyen müzik kalitesi gerçekten düşük bi grup yer alıyor... ama bi de şu yönden düşünmek lazım, nirvana dediğim gibi olmasına rağmen nerdeyse efsaneleşmiş bi grup... şimdi türkiye de ortalıklarda sanatçı diye dolaşan ve bir sürü garibanın taptığı, müzik bilgisi olmayan ama seksi ya da yakışıklı olduğu gerekçesiyle hayranlık uyandıran bir sürü "unutulmayacak" insan var... neyse ben bu konulara girmiyim olay çıkmasın... ayrıca karete başkalarına laf sokmaya çalışırken kendin hakaret ediyosun, konuşmalarına dikkat et istersen herkes senin önyargılarınla tanıdığın kişiler olmayabilir! seninki "küfür etme s..arım ağzına" demek gibi bişey olmuş yani...
  • Surfacing • 3 Mayıs 2005 21:48 • #463798
    steve vai , yngwie malmsteen , alexi laiho
  • _DEATH___ • 3 Mayıs 2005 22:05 • #463803
    halil karabulut
    burak yalın tunca
    onur uygun
    erdem özsoyeri
    ömer gür

alın size tanınmamış ölümsüzler....

KaRaBuLuT
  • ReFLeKS _GİTAR • 19 Mayıs 2005 00:47 • #466778
    abi bu ne 100 tane uğraşılmaz hadi 10 felan dese neyse.100 tane yok 500 tane zahuhauh
  • thriller • 19 Mayıs 2005 02:58 • #466820
    oyle malesef :)