-
olurmu öyle havasına gazına... cık cık.hani müzisyen insan derin hislere sahip insan die düşünüyor olabilir belki çeşitli fantazileri vardır kendisi için beste yapılması ya da balkonun altından serenat yapılması gibi;P hani olmaz ya bekliyordur vatandaş.sanatçı duyarlılığı bekliyordur. belki denemiştir görmüştür müzisyenler konuşunca içi daha bir kıymık kıyık oluyordur. bence tiyatrocular...o ses tonlarıyla insanın içindeki yağlar erisin(uğur polat gibi) keh keh:)niye düzmantık nedenler arıyorsunuz öyle havadan gazdan...hem buradaki insanların çoğu müzisyen değilmi oh kebap işte ne güzel işinize yarar.ayşecan söyle bana gerçekten benden mi etkileniyorsun yoksa müzisyenliğim gözünü kör mü etti.yani müzisyen olmasam yine beni severmiydin.(yok üşenmedim maksat akıllarda soru işareti kalmasın)yine de ben bilmem beyim bilir;P
-
bak bu guzel çık dısarı :))))))
-
ben kaslıysam benim ne suçum var
-
Ne kası, ne pazısı ya, pazu değil miydi hem o ??
Nuri kasla, kaşla, gözle alakası yok.
Hem sen ne yoruyosun ki kafanı, sana kız mı yok bea üstad :D
-
nurinin çarpık bacaklarına, kızlar hasta
-
herkes bir noktalanmış yahu, dalmaçyalı gibin :D
nuriyi de aranızda görmek isteriz :D
-
benle alakası yok kımın yaptıgını bılmıyorum kaslı yakışıklı biri oldugum için verilmiş olabilir
-
sallama :D uydurma karete :P
-
bence mükemmel ötesi deli manyak gitar virtüözitesine dayanan bol gamlı ve armonik 643486 perde 365483 metronomda metalik makamlı teknikler bildiğin için verildi.
-
ben mesela sırf kız tavlamak için gitar çalıyorum .. her stüdyoya kız çağırırım ki tav olsun ..etc..