Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kızlar müzisyenlerden neden hoşlanır?

• mor_ve _ötesi • 29 Nisan 2005 23:30 • #462657
    valla ben de bi kızım bikere müzisyenler tarzlarıyla,yakışıklılığıyla(tabi yakışıklı olanlar),okuduğu ünivetsitelerle yani zekalarıyla ve yaptıkları müzkle,çewreleriyle felem kısların ilgisini çekiyolar bence..
  • Ktulu • 30 Nisan 2005 01:49 • #462683
    :D:D:D:D

Parçalarını dinlemeden önce okuduğu okulları mı inceliyosun :D

okuduğu ünivetsitelerle yani zekalarıyla

Üniversitelere IQ testiyle öğrenci aldıklarını da yeni duydum :) Bizim zamanımızda öyle değildi malesef :) Ne kazma varsa hepsi okuldaydı :)

çewreleriyle

:P

Her insan müzisyen olamaz ve müzikle ilgilenenler, insanlar tarafından genellikle özenilen, hatta bazen abartılıp hayranlık duyulan insanlar oldukları için kızlar da "baaaaak ben bunla çıkıyorummmmm!" diyebilip kendi egolarını tatmin etmek için müzikle ilgilenenlerle beraber olmak istiyolar...

Neyse niye yazdıysam bunları müzikle ilgilenen biri olarak.. :)

Boşverin beni...
  • nordos • 1 Mayıs 2005 23:24 • #463178
    YA BU Bİ DÖNGÜ BE KIZLARDA ERKEKLER İÇİN MÜZK YAPIYOO.DOGADA VAR BU YA SIKMA CANINI...TAVUK YUMURTA HESABIII
  • karete • 1 Mayıs 2005 23:29 • #463179
    :) sen anlamamışsın
  • mor_ve _ötesi • 2 Mayıs 2005 00:03 • #463190
    ktulu benim saydıklarımı ben incelemiyorum müzisyenlerden hoşlanan kızlar inceliyo..tipi dışında kızları çeken önemli faktörleri dedim bakıyo yakışıklı sonra merak ediyo tanıyo artık tapma derecesine geliyo..odtü,itü,boğaziçi,hacettepe gibi başarısıyla anılan üniversitelere giden ve zekası olmayan biri gördün mü?genelde hayran olunan müzisyenler üniversite mezunu ve bunlar hep iyi üniversiteler..zekasından etkileniyolar..çevresi,tanınmışlığı etkiliyo vs vs..
  • cc_baran • 2 Mayıs 2005 00:08 • #463199
    gelin kaynana evine çevirdiniz topici.
  • begum • 2 Mayıs 2005 12:17 • #463276
    ya ne kadar saçma anlayamıyorumki!herkesi aynı keseye koymayın!tamam adamlar karizma duruyo elinde gitar önünde mikrofon felan ama benim bakış açım yanımda alayım köpeğim gibi gezdireyim değil!adamın bildiği nedir?ne kadar sağlam müzik yapıyo....kalkıpta geyik 1 gruptan elemanla çıkmam!mesela gripin birol gelse bana teklif etse:) tamam adamın sıfatı kaymış hiç sorun değill!adamdaki sese hastayım!BİROOOOLLLLL MİKROFONUN OLAYIM SENİN:p
  • karete • 2 Mayıs 2005 12:20 • #463278
    bi mobilyacı okşayamıyomu
  • karete • 2 Mayıs 2005 12:26 • #463279
    tabi sizin için karizma bi gitarist ayarlarız mesela steve vai beğenmeyebilirsiniz ama elimizden bukadar geliyo..önce sevmenin ne demek olduğunu öğren sonra insanlarla ilişki kur
  • cc_baran • 2 Mayıs 2005 15:12 • #463320
    önce sevmenin ne demek olduğunu öğren sonra insanlarla ilişki kur

+ 10000000000000