-
hadi bakalım.. :)
-
Punk söyleyen bi grupmu??
ben nedense bu gruba pek ısınamadım.albümlerini falan da almadım.alıpda sevmem dinlemem diye..bu adamların şarkıları punk mı??
-
direc-t süper valla..özellikle hasret şarkısı süper adamın sesi de süper ...ilk başta beğenmemiştimde sora baya sardı..
-
Punk söyleyen bi grupmu??
hangi adamlar arkdaşım benim :))buarda piercing imi almış bulunuyorum ;) seninki nası ??
-
İlk albümleri ama ne bileyim daha fazla özenmeleri gerekirdi diye düşünüyorum ama neyse 2. albüm nasıl olacak bakalım ama ben pek umutlu değilim..
-
bayar mı canım baymaz baymaz
-
vokalisti ve gruptan olmayan bi arkadaşı yaptıkları şarkıyla vh-1 ödülüne aday arkadaşlar,isimleri hatırlayamıyorum ama 2 gün önce okudum dünyaca ünlü vh-1 ödülüne aday olmuşlar...
-
bilgeden mi bahsetmektesin vh-1 ödülü ne demek ki
-
bu zamana kadar aldığım ve pisman olduğum ender albümlerden... zamanında cartel almıs yıllar sonra bile dinlemişliğim olmustu... ama bu albümü deniz yılmaz ismine aldım ama bence çok kötü..
-
3 sene önce bu grubun vokalisti İsmini vermek istemdiğim bir rock sitesinde Direc-t adlı başlık açıp kendi gruplarından bahsedip nekadar büyük bir Nirvana fanı oldukarının da altını çizimişti.Ozamanlar o sitede rastlıyordum ama ünlü olduktan siteye pek mesaj yazıkları yok