-
Direc-T nasıl?bu grup nasıl mı???bence bi dinleyin
direc-t nasıl mı bu soruyu duymamış sayıyorum ya onları tanımayan insanlar size sesleniyorum bence biran önce işe albumlerini alıp dinlemekten başlayın çok süperler ayrıca bikaç canlı performansını dinlemelisiniz bence onlar ankaranın en iyi grubudur onlardan başka tanımam çok içtenler şen şakşakraklar bence süperler onlar için söylencek okadar çok söz varki ama ben sölemicem bence siz keşfedin
-
Direc-T nasıl?bu grup nasıl mı???bence bi dinleyin
direc-t iyidir ya..:)ayrıca bilge sesini çok güzell kullanıyo ama adamda öyle bi ses var ki ya çok seviyosun ya da gıcık oluyosunn...ben sevenlerdenim..çok eğlenceli bi grup..gerek şarkıları gerekse elemanların hareketleri..bütün şarkıları birbirine benziyo deniyo..yani öyle olabilir tabii ama sonuçta şarkılar yine adamlardan çıkıyor.tabi ki benzerlikler olucaktırr.bence ilk albümm çok daha iyiydi 2.ncisinden..
-
direc_t ben pek sewemedim onları ....
-
adamın sesi nası öyle çıkıyo ilginç nası bi gırtlaktır bu
-
gereksiz bi ukalalık ve kendinibilmezlik gözlemlemiştim son konserlerinde..tövbe edenzi bi daha..gördüğüm yerde dövesim gelir o lavuk solisti..
-
VH1'ın Song of the year yarışmasında 2005 yılının ödüle layık 5 adayından biri oldular. sonuçlarda açıklanacaktı yakın bi zamanda belki açıklanmıştır bile.
bence 5 aday arasına girmeleri bile yeterli, sonuç beni pek ilgilendirmiyor.
-
süpeeeeeeeerrrrrrrr!!!!
-
direc te bi yorum yok ama hasreettt süper parçaydıı
-
yok be albüm süper=) hatta ondan soraki albümü de dinleyin=)
-
solistlerinin sesi çok değişik ve hoş