-
Dinlediğiniz müziğin,düşüncelerinizi yönlendirdiğini düşünüyormusunuz? Ya da kimleri dinleyip,ne kadar etkileniyorsunuz? Etkileri neler???
-
radiohead beni genelde depresif (ör:pyramid song)
the cure ise mutlu ediyor (ör:friday i'm in love)
tabi şarkıdan şarkıya değişir ama etkilenmemek elde değil..
-
guns n roses dinlemenin etkisini yazıyorum, adamlar beni sinirlendiriyolar nasıl o kadar iyi olabilirler...yani nasıl? bi de "one last goodbye" dinlemek var ki, hakkında kitap yazılabilecek bi konu, hiç girmiyorum...
-
Benim için çok da önemli değil şarkıda aşılanmak istenen düşünce. Nadiren bir şarkının liriklerini açıp ta çözmeye çalışırım. Sadece Cradle'ın şarkı sözleri beni çok etkilemiştir her zaman. Çok derin anlamlar taşıyor. Farklı kişiler farklı yorumlayabilir sözleri o derece. Bazı Doom grupları dinlerken de nadiren kendimi kötü hissederim, bir kötü olurum. Ama birçoğumuz şarkının niteliğinde değil, müziğinde. Mesela Metallica'nın And Justise for all şarkısını ele alalım. Şarkıda Amerikan adalet sistemi anlatılıyor ama kimin umrunda? Çoğumuz dinliyoruz. Neyse çok uzattım yine. Saygılar...
-
Düşüncelerimin dinlediğim müziği yönlendirdiğini düşünürüm...
-
mantıklı güzel bi yaklaşım ancak bazen müziğin içinde uyandırdklarını hayranlıkla izlediğinde sanırım kendini birazda o hayalinde kurduğun ütopik yaşama uydurursun.o müziğe küçük geliyorsan büyürsün,daha istersin. bazen sen değil müzik olursun. ya da ben çok aptalım
-
radiohead dinlerken başka hiç bir şey yapamıyorum ve kafamın içi düşünceler resmi geçidi ile dolup dolup taşıyor.eğer bir iş yapıyor idiysem de o iş kalıyor haliyle.
mesela bigboots pyramid song demiş. pyramid song da ben bir müzik bu kadar mı etkili olabilir allah kahretmesin diye düşünüyorum ilk olarak ve şarkı bitene kadar beynimde fırtınalar kopuyor.
sanki büyük bir felaketin sonrasında şoka girmişim gibi.
aslında bunu bir sormak lazım.
hemen bir topik açyorum, merak ettim.
-
Müzik etkiler ama tabe bir yere kadar.Yoksa black metal dinleyip adam kesmemiz lazım..
-
güzel espri..:)yıktın lan burayı..eehueuheu
-
yapıyoruz ya zaten onu...yapmıyo musunuz yoksa siz?... :)